Тимовете на Гърция и Босна и Херцеговина завършиха 1:1 в драматична световна квалификация в група Н. Гостите откриха след автогол на Карнезис в 32-ата минута след отлично изпълнен пряк свободен удар. Домакините се добраха до точката след феноменален гол на Тцавелас в добавеното време на двубоя.

През първата част гостите пропуснаха да открият резултата доста по-рано от тази 32-ата минута, когато след перфектно изпълнен пряк свободен удар топката се удари в страничната греда и в гърба на Карнезис, за да се озове в мрежата му, а радостта на феновете от Босна прекъсна мача за няколко минути.

С умна игра гостите се оттеглиха на почивка с гол аванс.

През втората част положение не липсваха и пред двете врати, но домакините не съумяваха да отбележат поне изравнителен гол.

В 80-ата минута на световната квалификация между отборите на Гърция и Босна и Херцеговина зрителите видяха неприятни сцени.

Джеко беше фаулиран от Папастатопулос, след което нервите му не издържаха и той свали гащетата на съперника си. Последва кратко спречкване между футболисти на двата отбора, а в крайна сметка след консултация с помощниците си съдията Йонас Ериксон изгони директно Пападопулос за удар без топка на съперник, също така и Джеко заради втори жълт картон, заради свалените гащета на Папастатопулос, който се отърва само с жълт картон.

В добавеното време на срещата домакините все пак стигнаха до хикса с попадение на Тцавелас.

Така след тази точка Гърция е на второто място в групата с актив от 10 точки, а Босна е на третото със 7.