Безспорно Световното първенство в Бразилия е едно от най-чаканите събития тази година, особено за силния пол, предава DarikNews.bg.

Отново започват късните срещи с приятели, втренчването в телевизора и липсата на внимание към половинките. Спокойно , момичета, световното е само един месец. През това време , вие може да обърнете нещата в своя полза и да намерите така чаканото „време за себе си".

От foodpanda имат и някой предложения за вас , как да балансирате и да бъдетеперфектната половинка от 12 юни до 12 юли.

Мили дами, съвсем спокойно можете да се направите на заинтересовани от някой мач и да седнете заедно да ръсите футболни клишета на висок тон, с подобаващ емоционален глас като истински запалянко.

Следващия вариант е да се разделите пред различни телевизори и всеки да гледа каквото си пожелае. Или просто да излизате с приятелки. Повярвайте ни, никой няма да отрази вашето отсъствие.

И все пак футболът е само страст за мъжете. Не забравяйте, че истинската любов минава през стомаха. Световното първенство е перфектното време да опитате различни ястия от различни култури и да се обедините около масата. Проучвания показват, че най- предпочитаното питие по време на мач е бирата, а относно храната - това са: шопска салата, пържените картофи и пицата.

Дами, ние ви предлагаме да погледнете програмата на световното първенство и да се погрижите за една истинска тематична вечер. Например за откриването изберете бразилска кухня. Местната храна обхваща уникална смес от култури и кухни. Може да сервирате Емпанадас с телешко, бразилски хлебчета, бригадейрос (традиционни бразилски сладки). Разберете кои са отборите, на които симпатизира вашият любим, и му пригответе истинско кулинарно приключение.

Вкусна храна, добро питие и приятна компания - това е тайната, с която ще направите съжителството с вашия партньор приятно през настоящия футболен месец.

Скъпи дами, проявете толерантност към любимите мъже и намерете път към тях. А, вие момчета, най-сетне разберете, че гледането на мач в женска компания може да бъде доста интересно и запомнящо се преживяване.