Голямата звезда на хърватския национален отбор Лука Модрич няма търпение вече да започне участието си на Световното първенство. Тимът му участва в мача на откриването срещу домакина Бразилия в четвъртък. 

Той участва в страхотен сезон с клуба си Реал Мадрид, като спечели трофеите в Шампионската лига и Купата на Краля. Сега апетитът му се е изострил към Мондиала. 

"Чувствам се страхотно и във форма. Получих няколко дни почивка след финала в Шампионската лига, за да мога да се настроя за националния си отбор. Чувствам се психически и физически готов за форума."

"Всичко е наред, всички сме в настроение и очакваме с нетърпение началото на Световното. Наистина повече не мога да чакам, изгарям от желание да играя", сподели Модрич пред медиите в родината си. 

Хърватите не играха на Мондиала преди четири години, но сега са мотивирани за успехи, защото имат наистина качествен състав, пълен с големи имена като Модрич, Иван Ракитич, Марио Манджукич и т.н.

"Наистина имаме страхотни индивидуалности, но важното е да се представим добре като отбор. Преди две години на Европейското играхме много добре, но нямахме късмет. Дано сега не е така", сподели Модрич.