Отборът на Аржентина победи с 3:0 Тринидад и Тобаго в приятелски мач, който се игра в Буенос Айрес.

„Гаучосите“ стигнаха до класическия успех благодарение на попаденията на Родриго Паласио, Хавиер Масчерано и Макси Родригес.

ВИДЕО ОТ МАЧА ТУК!

Съставът на Аржентина бе видимо по-класният на терена, като създаде редица голови положения пред вратата на Тринидад и Тобаго. Лионел Меси дори записа пропуск от изключително близко разстояние преди почивката.

Първото попадение падна едва в продължението на първото полувреме. След центриране от корнер на Анхел Ди Мария, Родриго Паласио засече, но след неубедителна намеса на вратаря на Тринидад и Тобаго, топката влезе в мрежата за 1:0.

В 51-та минута Лионел Меси изпълни пряк свободен удар, топката срещна страничния стълб на вратата, но Хавиер Масчерано бе точен при добавката за 2:0.

В 64-та минута на двубоя Родриго Паласио изработи следващото попадение, след като пробяга сам голяма част от терена, преодоля вратаря, който беше излязъл напред, а след това върна топката към Родригес, който реализира за крайното 3:0.

За тима на Аржентина като титуляри започнаха Ромеро, Кампаняро, Фернандес, Демикелис, Рохо, Масчерано, Гаго, Ди Мария, Лавеци, Паласио и Меси. В течение на срещата на терена се появиха още Басанта, Алварес, Биля, Перес, Родригес и Фернандес.

Участие в срещата не взеха Пабло Сабалета и Серхио Агуеро. Защитникът има контузия, а нападателят е болен от грип.