Футболните национали на Черна гора вече са в пълен състав и продължават подготовката си за мачовете с Бългапия и Косово. Пред журналистите застанаха двама футболисти с името Александър- Болиевич и Шофранац, които се обединиха около мнението, че ще преследват две победи в тези срещи.

"Трябва да останем фокусирани върху следващите два мача, като първо идва срещата с България, в която трябва да върнем резултатността атракцията. И колкото можем, да спечелим отново публиката на своя страна. Ще се опитаме да спечелим и двата мача. Това е нашата цел, заяви Александър Болиевич, нападател на Стандарт Лиеж.

"Ако сме истински мотивирани, ще намерим пътя към победата. Трябва да дадем всичко от себе си, всички- играчи и треньори, за да спечелим срещу България. И вече след това чакаме Косово. Не би било нормално да завършим квалификациите без победа, така че се надявам на триумф в тези два двубоя, каза още Болиевич.

На същото мнение е и Шофранац, защитник на местния клуб Сутиеска Никшич.

"Пред нас е класически мач за успех- срещу България. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да постигнем тази победа у дома. Няма да се получи, ако не дадем 100 процента от себе си, допълва централният бранител.

Според него, силата на Черна гора се състои в силния колектив.

"Шансът ни е в тази сплотеност. Това е най-големият ни коз и затова смятам, че можем да постигнем желания резултат, каза Шофранац накрая./БТА