Една огромна част от Европейското първенство вече е зад гърба на феновете, но тепърва голямата развръзка предстои. Груповата фаза на шампионата на Стария континент приключи, а определено запалянковците имат от какво да са доволни след нея. 

Цели 69 гола паднаха в тези битки, кой от кой по-красиви. Затова решихме да подберем петте най-пленяващи попадения, които донесоха и най-голяма наслада на феновете, а и които доказаха, че футболът не е само тактика, а и красота. 

В Топ 5 попадна звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл, който наниза доста попадения, но най-хубавото от тях беше в първия мач със Словакия. Уелсецът отстъпи на съотборника си Кристиано Роналдо, който срещу Австрия отбеляза страхотен гол с пета и това му отреди четвъртото място в нашата класация. 

Още една звезда на мадридчани влезе в класацията. Под номер 3 е Лука Модрич, който прониза по великолепен начин Турция в първия мач на тима си на Европейските финали. С него обаче се изчерпват играчите на Реал в тази класация. 

Защото под номер две сме подредили Марек Хамшик с фамозното му изпълнение срещу Русия, при което и с благодарение на гредата прониза Игор Акинфеев. Но дори и той не успя да се пребори с големия магьосник във френски екип Димитри Пайе. 

Той отбеляза още в първия ден най-хубавия гол до момента на Европейското първенство и затова логично беше нареден на първата позиция в нашата класация. Можете да се насладите и да си припомните тези страхотни изпълнения в прикаченото видео.