Кристиано Роналдо определено е най-голямата звезда на Европейското първенство във Франция. В първите си два мача от надпреварата обаче той беше бледа сянка на това, което демонстрира с екипа на Реал Мадрид през сезона. 

В третата битка на Португалия срещу Унгария обаче той избухна с два гола и асистенция за равенството 3:3, което осигури мястото на "мореплавателите" в елиминационната фаза. И затова сега е моментът да докажете дали той е наистина големият ви фаворит, като гласувате за него в играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня

Той е в ожесточена конкуренция там с белгийския магьосник Раджа Наинголан, който отбеляза невероятно попадение в мрежата на Швеция. Ветеранът Золтан Гера е също в битката за приза. 

Само от вас зависи кой от тях ще бъде победител в играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня. А гласуването в нея може да ви доведе страхотни награди. Трима от вас ще получат по 6 кена бира "Ариана", за да охладят страстите от Европейското. А след края на първенството ще раздадем по 1000 бири "Ариана" на трима щастливци, за които лятото със сигурност ще бъде страхотно. 

Така че гласувайте, не ни жалете. Имате време до 20:00 часа да упражните вота си и да се включите в жребия за страхотните награди и ледените бири "Ариана"