Колкото и да си добър, винаги ще се намерят хора, които да омаловажат успеха ти. Особено, когато си един от най-добрите в света в момента. Това в пълна сила се отнася за Кристиано Роналдо. 

Звездата на Португалия дълго време беше подиграван от зевзеците, че не можа да вкара попадения на Исландия и Австрия на Европейското. Е, той се разписа, при това на два пъти, в третия мач в групата на "мореплавателите" - срещу Унгария. И беше с огромна заслуга за класирането на тима си за осминафиналите. 

Но вместо зложелателите му да замлъкнат, те намериха нова причина да му се подиграват. Сега го грабнаха за кривия му мерник при преките свободни удари. Срещу унгарците той изпълни няколко такива, но топката летеше далеч, далеч в аут. 

Той вече има 40 поредни пропуска от преки свободни удари, независимо дали за Реал Мадрид или за Португалия. А само на национално ниво сушата му е още по-голяма, тъй като от над 100 изпълнения, попаденията се броят на едната ръка на ветеран-сапьор. 

Затова последваха и бъзиците с него след поредните му пропуски срещу Унгария: 

Ако пък вие смятате, че критиките към Роналдо са незаслужени, можете да го подкрепите подобаващо, като гласувате за него в играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня. Там той е сред номинираните, заедно със Золтан Гера и Раджа Наинголан.