Кристиано Роналдо се събуди чак в третия мач на своята Португалия на Европейското първенство, но го направи по такъв начин, че нахлу с гръм и трясък в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня

Първото му попадение в мача с Унгария беше невероятна класа и затова то е сред нашите три предложения в поредното издание на играта. Но дали ще я спечели, ще репите единствено вие, нашите читатели. 

А конкуренцията му в играта е ожесточена, защото красивите изпълнения бяха изключително много. Белгиецът Раджа Наинголан също се отличи с истински шедьовър и ще се бори за приза, а компания на двете звезди ще прави унгарският ветеран Золтан Гера. 

Кой ще победи в нашата анкета, ще се реши след вашето гласуване. Но независимо за кого дадете вота си, вие ще участвате в жребия за наградите ни - трима от вас ще спечелят по 6 кена бира "Ариана" от нашите партньори. 

Гласуването е отворено до 20:00 часа и малко след това ще изтеглим печелившите. А всеки един гласувал ще се бори за голямата ни награда - трима ще спечелят по 1000 бири "Ариана" след края на първенството. Така че гласувайте безспирно!