Всеки, който е следил сезона в Премиършип, със сигурност е бил наясно, че един истински магьосник ще участва на Европейското първенство. Звездата на Франция Димитри Пайе се доказа като цар на фините изпълнения и прекрасните попадения през кампанията в Англия. 

И роденият на остров Реюнион полузащитник не изневери на себе си по време на шампионата на Стария континент, като за два мача реализира два истински шедьовъра. И докато за първия срещу Румъния единодушно всички читатели на Gong.bg му гласувахте доверие и го обявихте за Гол на деня, по всичко изглежда сега, че му излиза доста сериозна конкуренция. 

Кой би помислил, че такъв фин техник и творец като Пайе може да загуби в съревнование за най-красив гол? Ами просто защото досега не се беше срещал с магията на словашката звезда Марек Хамшик. Асът на Наполи така прониза мрежата на Русия, че вратарят Игор Акинфеев сигурно още се чуди как тази топка намери вратата му. 

Затова тези предложения се захапаха в здрава битка за номер едно в днешното ни издание на играта UEFA EURO 206 Гол на деня. Третият - Адмир Мехмеди от Швейцария - поизостава, но и неговият гол определено е страхотен. 

Ако вече сте си избрали фаворита, гласувайте! И като го сторите, гответе се за наградите ни, защото от Gong.bg сме ви подготвили поредните призове. Трима от вас ще спечелят по 6 кена бира от нашия партньор "Ариана". 

И това не е всичко! Гласовете ви остават в разиграването на голямата ни награда, която ще изтеглим след края на шампионата. Тогава трима от вас ще получат по 1000 леденостудени бири "Ариана". Страхотното изживяване с Gong.bg е в разгара си, гласувайте, за да го направите още по-приятно!