Още през сезона в Премиършип с екипа на Уест Хем Димитри Пайе показа, че красивите попадения са му слабост. Той нижеше шедьовър след шедьовър за "чуковете" и очакванията бяха да продължи в същия дух и на Европейското. 

И роденият в Реюнион френски национал не изневери на същността си. Срещу Румъния той първо показа, че може да бележи колкото важни, толкова и красиви голове, доказа го и срещу Албания. Той отбеляза невероятно попадение, което вкарваме в играта си UEFA EURO 2016 Гол на деня

Това невероятно попадение със сигурност ще е сред фаворитите ви, както беше и първият му гол на шампионата. Въпросът е дори и да спечели, дали ще го направи с убийствения аванс от първия ден. Тогава за него гласувахте цели 96%, което е невиждан рекорд в нашата игра. 

Но сега няма да му е толкова лесно. Просто защото има още един шедьовър сред предложенията ни. Това е голът на Марек Хамшик срещу Русия, който беше нещо невероятно. А на класата им не отстъпва и голът на Адмир Мехмеди срещу Румъния, който е третото ни предложение. 

Така че от вас сега се изисква само да гласувате. Правете го и очаквайте наградите от нас. Ще дадем по 6 кена бира, предоставени от нашия партньор "Ариана", на трима от вас. И това не е всичко! Всеки гласувал ще участва и в битката за голямата ни награда - 1000 бири! И пак трима ще вземат този страхотен приз. 

Гласувайте безспир! Имате време до 20:00 часа на 16 юни, за да дадете своя глас. Направете го и ще имате шанса да охлади страстите от Европейското с ледената бира "Ариана".