В началото на годината се появиха информации, че голямата звезда и жива легенда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо смята да си тръгне. Но това вече е далечен страх за феновете на тима, тъй като вече има на практика подписан нов договор на португалеца с клуба. 

По принцип, настоящият му договор е до 30 юни 2018 г., но сега се е разбрал за удължаването му с още два сезона до 30 юни 2020 г. Той ще влезе в сила веднага след Европейското първенство, когато ще се положат официално и подписите от двете страни. 

Параметрите са същите, като по настоящия контракт. Заплатата му ще бъде 21 млн. евро годишно, което ще затвърди статута му на най-добрия и най-добре платен в света футболист. 

След силния си сезон с белия екип, той сега започна и да блести на Европейското първенство с първите си два гола. Те бяха в мрежата на Унгария. Първият от тях беше особено класен и попадна в днешното издание на играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня

Ако прецените, че трябва да го подкрепите, можете да гласувате за него ТУК. Другите предложения в тази игра са попадението на Раджа Наинголан срещу Швеция и на Золтан Гера срещу Португалия.