Участниците на Евро 2016 Ирландия и Словакия изиграха интересен мач като част от подготовката си за форума, в който обаче единствено липсваше победителят. Двата тима завършиха 2:2 в Дъблин, но поне зарадваха феновете по трибуните с изявите си. 

Първите минути на този мач бяха особено вълнуващи. Още в 14-та минута гостите поведоха с попадение на звездата си Мирослав Щох, който получи головото подаване от Ерик Сабо и резултатът беше открит. 

Но последва ответен удар на островитяните. Само в рамките на три минути те получиха две дузпи. Първо в 21-та минута Шейн Лонг изравни, а в 24-та Джеймс МакКлийн от втората дузпа направи 2:1 и резултатът беше обърнат. 

Но точно преди почивката статуквото беше възстановено, като този път Пол Макшейн си отбеляза автогол в 45-та минута. С това се приключи всичко като попадения в този двубой, защото след почивката двамата селекционери направиха много смени и качеството на играта определено се влоши много. 

В крайна сметка равенството беше най-заслуженият резултат в този двубой и се запази до самия край, с което двата тима дадоха заявка, че ще бъдат сред атрактивните участници на Европейското.