Старши треньорът на националния ни отбор по бокс за жени – Ангел Ангелов, изрази задоволството си от поредния лагер, който нашите направиха на Белмекен. 

Той проведе близо 20 дни подготовка на високопланинската база, като е останал много доволен от вложените усилия и желанието на момичетата. Специалистът пусна състезателките за няколко дни в почивка, като на 10 май те отново ще бъдат в лагерна обстановка. По всяка вероятност националките ще продължат подготовка в Ботевград.

"Много съм доволен. Направихме страхотна подготовка на Белмекен, като всяка от тях се вложи максимално. Не искам да казвам голяма дума, но свършихме доста сериозна работа. Стойка повишава нивото си и наближава момента, в който ще е във върхова форма за олимпийската квалификация през юни. Надявам се, че всичко ще е наред и няма да се стигне до отмяна, защото това ще бъде наистина голям удар. Видяхме, че американската са я отменили, дано европейската да остане. Не ми се мисли в друга посока, защото целият ни труд, четири, вече 5 години, ще отиде на вятъра", сподели Ангелов.