Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отговори на наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който след победата над Ботев Пд заяви, че „червените“ остават в битката за титлата, докато „сините“ ги чака скучна пролет.

Иванов заяви, че предстоящата втора половина от Първа лига може да се окаже скучна и за треньора на тима от Борисовата градина, като напомни, че той е имал нужда от назначаването на съветник в лицето на Люпко Петрович.

„Може пролетта да се окаже скучна и за него (бел. ред. – Ел Маестро), не знам. Както виждате, той имаше нужда от консултант, назначиха му, така че не знам дали за нас, или за него ще бъде скучна“, коментира по темата Иванов.

След последния за календарната 2018-а година 20-ти кръг Левски заема третото място в класирането с 41 точки, на 4 зад „армейците“ и на 10 зад лидера Лудогорец. 

Шефът на Герена застана пред медиите малко след като Левски представи нов основен спонсор. Той призна, че „сините“ имат дългове към Националната агенция по приходите, но не уточни размера им. Иванов обаче бе категоричен Левски няма намерение да последва съдбата на ЦСКА.

Екипите, с които Левски ще играе след Нова година

Шеф на Левски: Чакаме триото с изтичащи договори да ни отговори 

Има ли финансови проблеми в Левски? Отговори бос на тима