Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира и темата със зимната селекция, както и ситуацията с тримата футболисти с изтичащи договори, които все още не са дали отговор на предложението на клуба за удължаването им. Става въпрос за Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович. 

"Цветкович и Яблонски са получили писмени оферти на 8 ноември, предстои бизнес разговор с футболистите. При Кабрал на малко по-късен етап стана ясно какво сме готови да му предложим. За нас е важно да чуем отговорите от тях в най-скоро време, за да знаем на кого можем да разчитаме. Спрямо отговорите им, които се надявам скоро да получим, ще видим кого да привлечем през зимата", заяви Иванов.

Той говори за селекцията през януари и какво е било обсъждано с наставника Славиша Стоянович, с когото е имал среща в неделя, веднага след поражението от Берое в последния мач на тима за 2018 г. Шефът не беше особено словоохотлив по темата.  

"Видяхме се със Стоянович в неделя, говорихме основно какво имаме да правим по време на празниците от гледна точка на постигане на по-оптимален състав за пролетта. Няма да говоря конкретни имена. Стоянович има отношение в трансферната политика какъв тип играчи има нужда, на какви качества трябва да отговарят. В бизнес частта на преговорите всичко зависи от клуба." 

"Знам за какви позиции говорим и какво иска да направи треньорът със състава. Надявам се да успеем да привлечем и българи", сподели още изпълнителният директор на Левски, след което даде мнението си за срива в играта на отбора в края на годината. 

"За мен този срив в последния месец и половина се получи след мача с Черно море за Купата. Първо от самия резултат, после от контузията на Холмар. Загуби се увереността, доведе со до проява на едно колебание, което не се хареса на никого. Не мога да ви кажа мнението на Спас Русев", заяви Иванов и накрая накратко разкри плановете на тима за зимна подготовка. 

"Отборът се събира на 8 януари в София, на 10 януари отиват в Кипър за цял месец, връщаме се на 9 февруари. Ще има 6 контроли", завърши по темата Красимир Иванов.