Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов успокои феновете, че клубът не е тръгнал към фалит, както се случи с големия му съперник ЦСКА преди няколко години. В последните дни се появиха информации, че множество дългове са надвиснали над клуба и постоянно се обсъжда финансовото състояние на "сините". 

"Аз смятам, че в основата на причината да се обсъжда финансовото ни състояние е, че ние единствени говорим за него. Ако го съпоставим с това на ЦСКА-София, те извадиха само за миналата година загуба, която е по-голяма от трите години общо при нас. Затова постоянно се обсъждат тези неща около нас", заяви Иванов.  

"Отговорът е "Да!" Ние нямаме намерение да последваме съдбата на ЦСКА", сподели още директорът и отговори на наставника на "червените" Нестор Ел Маестро, който се заяде с тях, че им предстояла скучна пролет, защото отпадат от борбата за титлата.

"Може да се окаже скучна пролет за треньора на ЦСКА-София, той имаше нужда от консултант, може всъщност той да има скучна пролет. Ще видим", сподели Красимир Иванов.