Наставникът на Берое Ферарио Спасов изрази недоволството си от съдийското ръководство в двубоя срещу Локомотив Горна Оряховица, загубен с 2:3.

"Не ни достигна численото равенство по време на мача. Получихме два гола с 10 човека и един гол с 9. Не знам защо страничният съдия не пускаше дълго нашият състезател. За първи път ще си позволя да го кажа, загубихме заради неадекватно съдийско ръководство на днешния мач от цялата бригата. Въпреки загубата съм доволен от характера и желанието на момчетата, дори при този негативен резултат да се върнем в мача", коментира Ферарио Спасов и продължи:

"Имахме доста възможности и да изравним дори. Несъществуваща засада, абсолютно спорен червен картон. Изобщо това, което се случва не отговаряше на желанието и възможностите на двата отбора. Някой път се прави всичко възможно да се разваля това, което става на терена. В крайна сметка динамичен и оспорван мач. Загубата си е загуба. Никой не разбра за какво е получен този червен картон. Къде го видяха този удар без топка. Нямам представа какво точно се е получило. Това е един изключително спорен момент."

"Доста са ситуациите, не искам да влизам в детайли. Това, което се получава през този сезон, ни навежда на мисълта, че има тенденция в нашите мачове. Никога не сме били галеници на някакви съдийски отсъждания. Това, което става може да ескалира, защото предстоят още мачове и трябва да се вземат мерки по обезпечаването на тези мачове", каза Спасов и добави по повод ситуацията на Берое във втората осмица на Първа лига:

"Шансовете ни са добри. Имаме мач с Пирин, в който ще направим всичко възможно да сме победители и така ще е във всеки мач от групата. Ние няма да се отказваме и това ще е нашето поведение във всички мачове."