4 месеца по-късно: Ремонтът на "Тича" продължава

Публикувана в 09:50 на 26 април 2017 12800 0

Ремонтните дейности на стадион “Тича” във Варна продължават със странни темпове. Началото на реконструкцията на клубното съоръжение на Черно море бе поставено преди повече от четири месеца. 

Ремонтът стартира на 20 декември, като предварителните очаквания бяха той да приключи за началото на пролетния дял от шампионата в Първа професионална лига или казано по друг начин – в срок от 60 дни.

Първоначално трябваше да бъде поставено електрическото осветление, а през лятото на тази година да се смени тревното покритие, да се изгради дренаж и поливна система, каквито на “Тича” нямаше. 

В последствие обаче стана ясно, че ще бъде извършен цялостен ремонт, без прекъсване, а това е причината “моряците” да продължат да приемат съперниците си през 2017 година в Каварна.

Така 4 месеца по-късно на “Тича” са изляти основите на фундаментите за осветлението, като в средата им са пуснати гофрирани тръби за кабелите, които ще захранват лампите с ток. 

Премахната бе старата тревна настилка и около 30 см. от почвата на терена, като вече са поставени тръбите за поливната система.

Никой от фирмата изпълнител на ремонта не пожела да се ангажира със срокове за приключването му, като единственото, което се наеха да коментират е, че се работи. Днес сутринта на стадиона имаше двама работници.

Коментирай

Черно море
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • mario_filipov mario_filipov
  1.Здравейте,според вас ще успее ли Лудогорец да задържи нивото си и през следващият сезон ?
  2.Според вас Лудогорец нуждае ли се от нови попълнения , и ако да - на кой постове ?
  3.Според мен шансовете на Лудогорец да влезнат в групите на ШЛ са 70-30,тъй като ако Славия Прага стане шампион на Чехия сега , орлите ще са поставени в плейофите. А пък съперниците в 3-ти кръг и непоставените в плейофите са напълно преодолими за Лудогорец.Ще се радвам да чуя и вашето мнение :)
  Лудогорец ще вземе, ако продаде. В защитата по-скоро виждам нужда от попълнения. Лудогорец има нелоши шансове да влезе в групите на ШЛ отново.
 • andro6419 andro6419
  Един ден преди дербито Левски Лудогорец Коефициента за победа на госта беше 2,5 , а 1 час преди мача падна до 1,75 каква според Вас е причината ?
  Повече хора са заложили за победа на госта, напълно логична и случила се впоследствие. Не виждам някакви завери тук.
Виж всички