Вратарят на националния ни отбор по футбол Владислав Стоянов призна, че е могъл да се намеси по-добре при попадението на Дмитри Назаров в евроквалификацията срещу Азербайджан. Голът на азерите в крайна сметка се оказа без значение, тъй като Венци Христов донесе победата с 2:1 три минути преди края на мача.

„Наистина да взехме решителна победа. С оглед на играта, която показахме, според мен спечелихме закономерно“, каза Стоянов.

„Определено нося някаква вина за попадението, случва се. Ще анализираме после, но благодаря на момчета, че вкараха отново“, добави стражът на Лудогорец.

„Не мога да кажа, че тази победа ни вкарва в играта. Смятам, че направихме крачка пред останалите. Другите отбори ще страдат тук, качеството на терена е ужасно. На един по-техничен отбор му пада нивото на такъв терен.“

„Има хубави и лоши моменти, но най-важното е, че накрая печелим и всичко свършва добре. Когато става така, е най-добре. Азербайджан не е лош отбор и тази победа ни дава самочувствие. Смятам, че направихме доста важна крачка“, завърши Стоянов.

Ивайло Йовчев – специален пратеник на Дарик радио в Баку, Азербайджан