„Не знам дали ние сме фаворит, но след като играем вкъщи може би имаме по-големи шансове. Трябва да играем офанзивно и да гоним нашите шансове. Във футбола всичко може да се случи. Интересуват ни само трите точки и нищо друго“, коментира капитанът на националния ни тим Светослав Дяков преди европейската квалификация с Норвегия в четвъртък, 3-и септември.

„Всеки мач е важен, тъй като ако искаме да се класираме само един мач няма да е достатъчен. Винаги най-важен е следващият мач и затова за нас най-важен сега е утрешният. Да, от доста време не сме имали толкова важен мач може би, но трябва да го изиграем на ниво“, заяви още Дяков и продължи:

„Не е приятно, когато момчета отпадат поради контузии, но ако дадем всичко от себе си с помощта на нашата публика вярвам, че ще се поздравим с успех. Целият отбор на Норвегия е балансиран, играят много стегнато и дисциплинирано и като цяло трябва да подходим с респект към всеки един футболист.“

„Няма как да кажа, че някой от съоборниците ми е най-важен. Всички са важни, футболът е отборна игра, не е тенис и всеки играч е важен“, завърши Светльо Дяков.