Наставникът на националния отбор на България Ивайло Петев коментира предстоящия евроквалификационен мач срещу Норвегия.

"Валери Божинов и Николай Михайлов вероятно няма да вземат участие в утрешната среща, надявам се другите футболисти да са готови за двубоя", коментира Петев.

"Всеки един футболист е важен за националния отбор. Който играе на мястото на Гаджев ще се надявам да не проличи липсата му", допълни той.

"Има го шанса за класиране на бараж, след утрешния мач ще се види дали той ще е по-голям или по-малък. Никой не е застрахован от контузии, поради тази причина имаме 25 футболисти, това е шанс да се изяви нов човек. Надявам се, всички наши играчи, които ще участват в двубоя се надявам да се представят на ниво и да изпозват своя шанс", продължи Петев.

"Има още една тренировка, до голяма степен имам яснота за състава, но нека мине и последната тренировка, стартовите 11 ще бъдат определени на разбора преди мача", отговори селекционерът на въпрос дали е наясно със стартовия състав на "трикольорите".

"Мачът е с огромен залог. Няма напрежение, но залогът е доста голям, от него зависи дали ще ни се увеличат шансовете за плейофа. Норвегия разполага с балансиран тим, трудно е да се играе срещу тях, дано не отбележат попадение", продължи той.

"Колкото е възможно повече хора да дойдат на мача да подкрепят отбора, ние имаме нужда от тяхната подкрепа. не мисля, че те ще изневерят на стила си, важното е ние как ще им противодействаме", коментира още Петев.  

Така проблемите пред селекционера на България се увеличиха, след като и Владислав Стоянов напусна лагера на националите.