„Мачът беше доста труден, реши се в последната атака. Една борба ни лиши от победата. Това е. Има още доста мачове. Ще се опитаме да вдигнем момчетата, защото контролирахме мача. Левски в четвъртата част няма фаул 8 минути. И после големият сециалист винаги има претенции. Където отиде той тази година, станаха скандали. Вие го защитавате. Напада ви непрекъснато, а вие стоите и се смеете. Ако цената на победата е тази, нека да спечели. Но това е просто една игра и тя е за интелигентни хора. И аз съм левскар, но не е това начинът”, заяви спортният директор и треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков след като серията за титлата с Левски бе изравнена на 1:1 победи.

„Да, той наистина е луд. Не се отричам от думите си. Вече ме съдят доста хора, ако иска и той. Момчето наистина не е добре. Да не кажем луд, че да не се обиди. Загубихме едни мач, ще се борим в другите два”, каза още Везенков и добави:

„Искам да застана зад думите си- където беше тази година, развали всичко. Не искам да говоря за съдийството. За това има специалист. Питайте го него. Него непрекъснато го преследват. Много е голям залогът. Тити иска на всяка цена да успее.”

Пълното интервю чуйте в аудио записа.