Баскетболистът на Спартак Плевен – Николай Стоянов, заяви, че е доволен от характера, който той е неговите съотборници са показали в края при победата с ЦСКА с 82:78 в София, въпреки че плевенчани можеха да си изпатят в последните секунди на двубоя.

„Да, вървяхме добре, изпълнявахме си задачи в защита. Успяхме да бъде по-агресивни от тях, което ни даваше разлика в първите три части. Допуснахме отпускане, от което те се възползваха и успяха да изравнят срещата. Радвам се, че накрая показахме характер, за да спечелим, въпреки че беше трудно. Надявам се в следващия мач да бъдем повече време концентрирани, защото в края на показахме това, което представихме в първите три части като игра“.

Lap.bg
32 снимки

„Една такава среща е не само, защото губиш Купата, но и заради това, че не успяхме изобщо да се противопоставим на Черноморец. Просто влязохме в залата, първите два дни беше трудно в комуникацията помежду ни, но всеки знаеше, че трябва да даде 100% от себе си в тренировките, за да се върнем на победния път, както днес. Надявам се следващия път да изглеждаме и с повече настроение на игрището абсолютно всички, за да може нещата да се върнат, както бяха преди Купата“.

„Не мога да кажа, че успяваме да намерим ритъм. Ето как лесно го загубихме днес и загубихме преднината си. Явно ще ни трябва още работа в залата. Радвам се, че вече всички са здрави и можем да работим по време на тренировка, което рано или късно ще даде резултат“, заяви Стоянов.