Капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев - Торо си пожела титла в Балканската лига в навечерието на полуфиналния сблъсък с Балкан. Срещата е в петък, 25-и април от 18.30 часа българско време в Прищина, където ще се проведе Финалната четворка на турнира.

„Надявам се тази година да успеем да спечелим Балканската лига. Можехме да спечелим и двата предишни финала. Надявам се ние да спечелим, пък ако трябва и с три продължения”, заяви Георгиев пред Гонг.

За сблъсъка с Балкан, Торо сподели: „Няма да има с какво да се изненадаме като игра. Зависи кой играе по-добре в дадения мач и кой ще е по-мотивиран, а вече на финала каквото стане, както се казва.”

За обстановката в залата в Прищина, Стефан Георгиев каза: „Обстановката е тежка, когато техният тим води. Но, когато другият тим поведе, обстановката става по-спокойна. Ако стигнем до мач с домакините ще се притесняваме за това.”

Левски завърши редовния сезон в Националната лига като трети в класирането, а капитанът на „сините” коментира: „Трето място, но ние си го заслужаваме. Бяхме колебливи през сезона, но като се подсилихме с двама нови играчи успяхме да докараме някакво ниво, което да ни задоволява. От друга страна, в последните пет години все сме втори и не ставаме шампиони, така че дано да станем първи тази година.”