Вратарят на националния отбор Ники Михайлов сподели мнението си след мача с Италия. Според него, мачът е бил много тежък, а отборът трябва да показва това постоянство и в мачовете с Малта. 
 
Според него и теренът е бил доста тежък, но това е било за всички футболисти. Накрая Михайлов поиска и повече подкрепа за отбора, който според него е бил сам срещу всички до сега. 
 
"Много тежък терен, радвам се, че има млади момчета и нов селекционер, като изиграхме силен мач срещу силен отбор. При нас лицата са много, това е проблемът. Излизаме с Малта и не можем да ги бием, а Италия изпускаме да ги бием. Ама пак имаме мач с Малта." 

"След 65-та минута на доста хора ни се схванаха краката, което е много за европейския футбол. Дано всички да играем до лятото, за да можем да наваксаме. Докато имаме шансове, ще се борим. Радвам се, че сега ще има малко повече позитивизъм, много трудно се играе сам срещу всички."

"Искам да благодаря на всички, които бяха днес, защото ни подкрепиха. Дано за следващия домакински мач ни подкрепят и на терена."

"Много тежък мач, бих сигурно около 100 аута, но теренът беше безобразен. Можем много по-добре, но трябва всички да сме във форма. Решението се взе еднолично от треньора, каза, че Дяков е капитан и ни го каза в съблекалнята преди мача", сподели Михайлов след края на двубоя.