Допълнителни билети ще пуснат организаторите на Престиж Мача на звездите в родния баскетбол. Голямото лоу е в неделя (29 март) в зала "Диана" в Ямбол, а местата, които все още са свободни, са на изчерпване. Още в четвъртък стана ясно, че са продадени повече от половината места в 2500-хилядното съоръжение.

Организаторите пуснат за печат допълнителни пропуски, които желаещите ще могат да закупят директно от касите на залата. Там продажбата вече върви от няколко дни, а от утре - събота, до неделя, билетите ще вървят единствено на касите на зала "Диана" и в мрежата на eventim.bg.

Това е 13-то поредно издание на мача на заездите у нас. Специално за него в Ямбол се събира част от звездния състав на шампионите от 2002 г., който ще бъде изведен на терена от своя треньор Иван Чолаков.

Фотосесия увековечава участниците в Престиж Мача на звездите

Специална фотосесия ще увековечи участниците в 13-тото поредно издание на Престиж Мача на звездите в българския баскетбол. Дългоочакваното събитие е в неделя в зала "Диана" в Ямбол. Още в събота обаче баскетболистите, избрани от фенове, треньори и специалисти, както и ветераните от звездния шампионски състав на Иван Чолаков от 2002 г. се събират, за да се снимат за спомен.

Фотосесията започва в 14:00 часа, в нея ще се снимат българите и чужденците, както и старите кучета, донесли историческото злато за Ямболгаз през 2002 г. начело в техния наставник Иван Чолаков. В неделя срещата започва в 15:00 часа.