Българският тенисист Александър Лазаров сподели бъдещите си планове и призна, че голямата му цел е да влезе в Топ 10 на тенисистите. 

"Мечтата ми е да вляза в първите 10 на сингъл. Когато бях по-малък, много хора ми се смееха, защото там са само 10 и повечето седят доста време там. Надявам се с много труд и усилия да го постигна един ден", заяви Лазаров в интервю за NOVA

"Със сигурност пандемията се отрази неблагоприятно. Годината започна много добре. Даже бях на турнир, когато спряха тотално спорта. Не беше много приятно. След това участвах в Сърбия на Източноевропейското първенство, там успях да направя доста добра подготовка и съм доволен. Не знам какво щях да правя иначе."

"От септември, дай боже, сезонът ще започне. Записал съм се на няколко турнира в Румъния и Австрия, ако всичко мине добре, ще участвам там", допълни родната ракета. 

"Чух се с Гришо, когато разбрах, че е болен от коронавирус. Увери ме, че е добре и всичко е наред. Когато можем, се чуваме, виждаме се, тренираме заедно с останалите." 

Още от Лазаров можете да видите във видеото.