Патрик Муратоглу, един от най-известните тенис треньори в света, коментира изключителния талант на Тео Давидов – млад тенисист, който играе с два форхенда, както с лявата, така и с дясната ръка. Муратоглу подчертава, че този стил на игра е уникален в световния тенис и може значително да обърка съперниците. Според него, това предимство позволява на Тео да създава по-остри ъгли по време на разиграванията, което му дава допълнителна тактическа преднина.

Освен това, Тео може да сервира и с двете ръце, което му дава възможност да "отваря" корта и да направи началния удар още по-ефективен. Муратоглу споделя и кадри от съвместната им тренировка в неговата академия, показвайки как работи с младия тенисист и помага за развитието на неговите умения.

 

Тео Давидов, който е само на 13 години и живее в САЩ, привлича вниманието на световния тенис с уникалния си стил на игра. Тео играе с два форхенда, сервира с две ръце и тренира по 40 часа на седмица. Неговите постижения вече включват титли в различни възрастови групи, като наскоро спечели титлата на двойки на един от най-престижните турнири за деца до 14 години.