Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Какво му е чудното, човека не иска да ходи в Русия.
@SPQR Припок можеш да кажеш само на баща си дето те е припознал.
@ogrizko Да, ама за тях явно е важно да бъде продължен абонамента на Чинков за този мач.
Основната разлика е че първенствата са различни. Друга такава е че от една страна имаме уважавания съдия Майкъл Оливър, а от друга надупения Чинков. Иначе утре пак може да си правите семинари с Барбалан и Торбалан.
Дано си глътне свирката
Ако така наречената съдийска комисия твърди че това влизане (директен опит за чупене на глезена) не е червен картон не знам въобще защо не забранят показването на такъв.
Това е дъното на дъното
Червеният картон е абсолютно задължителен. Брутално влизане с бутоните в глезена. Ако ще и с топките на Домусчиев да е играл преди това, това влизане е за червен картон.
По препоръка на УЕФА ама някой друг път. Айде на някой друг да ги разправят тези работи. Илиане, махай се от там веднага докато не са те накиснали в пияните си лайна!
Разбрал циганин от класа.
Хубаво е поставил условие Илиан. Освен това е пропуснал да отбележи, че не желае да работи с пияндурници и осмокласници.
Тези Чукарички за има няма месец 49 мача изиграли. Машини.
Скоро на Васко на оная работа ще танцуваш
... И Емилиано Мартинес отново "подава" златната ръкавица на небелите.
Какво очаквате от "нация", родена от Сесесере?
Това ЦСКА не може да има кошмари от миналото, защото няма минало.
Той и топ модела на Русия скоро май ще зоголи дупе.
Не е хубава тази работа. От друга страна ви нападат и сте длъжни да се браните. Един човек трябва да убиете, Виталий. Един нисък и низък, показват го по телевизията да седи на една голяма маса.
Унижение му се казва на това. Целенасочено, вероятно и заслужено.
Така де- за какво да ги облича като няма да играят. Могат един приятелски мач на скъсаняците да си направят с Беларус.
Вън отвсякъде! И за какви фенове говори? Никой няма да издава визи на тези примати в близките няколко години.
Ама чист португалец е Фелипе Коутиньо. Иначе с Лангле ще цъфнат и ще вържат.
Ако ще и в "Ъ" група да отидат дълговете си стоят. И условието за връщане в професионалния футбол е погасяването им. Разбира се стои въпроса и с тиретата, числата и други препинателни знаци. Тогава не е нужно и да напускат професионалния футбол, а направо да влязат в него. Схемата е отработена, просто трябва джудже от село. Не им го пожелавам.
То какво остана- Барселона и Реал да играят всяка седмица и във пристъп на геронтофилия да се обръщат към Старата Госпожа. Бай Милан ако има сили ще се включи.
Сега се срещат, утре напишете и че си лягат, а по Коледа и бебе да проплаче.
На Караджинов ракията преди мача му е дошла в повече, та не можа да го нацели добре. Тъпо, жалко парче си беше и в Локо Сф, такъв си и остана, зидаро- мазач. Със шкембелията капитан са яли и пили преди мача, няма друго обяснение за такава съпричастност. Жалка картина.
Щом точно евреите го възприемат за гето вероятно е така.
Той пък един футболист... да пази Господ. Горките деца с които работи.
Разлика има и тя е огромна и определяща- в единия случай има нарушение, а в другия-не. А да сравняваш авторитетите на Брихт и петричкия педерунгел е все едно да сложиш Запорожец до Бентли.
  • 1