+ Вила и Форест, когато беше КЕШ. ;)
Кога е борбата за бронз?
А пише го в другата статия, не видях. Но все пак трябваше да се спомене какъв полузащитник. Крило ли, вътрешен ли и т.н.
Толкова много думи и изречения, а липсва най-важната информация. На кой пост играе португалеца?
"Локомотив Пд вече е носил екипа на "черно-белите" от Пловдив."

Странно. Циганите обикновено носят каквото намерят по кофите
За точка 2 не е вярно. Саморано играеше с номер 18 и между двете числа слагаше един своеобразен + собственоръчно изработен, но номерът му реално се водеше 18.
Къде мога да видя всичките поканени от Стоичков на едно място написани? Някой идея?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
тест
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Стига бе, Иво! И двамата(и не само) знаем, че е уволнен, заради юноша набор '99, чиито дядо му се води "големец" в ТЕЦ-а. Не искаш да разваляш "добрите" отношения с ръководството на Берое ли? Защо не разнищиш случая? Нали това е работата на един безпристрастен журналист. Натъжават ме такива статии, честно...
офф исках да кажа, че новината е от преди ПЕТ часа :D Що съм написал два и аз не знам :D
хахахах късно си преглеждате Инстаграма. Новината е от преди два часа и снимката, която е сложил той е по-добра ;)
А защо не заглавието да не бъде "Клоп продължава да бъде непобеден на чело на Ливърпул вече трети мач" ? Стига с този негативизъм. Пламен Констатинов ви го каза за въпроса "Пак четвърти?". Защо подценявате отбора на Саутхямптън и Висшата Лига като цяло, която тя най-вече ви дава хляб...?
ГОНГ.БГ, моля ви напише от колко часа е 1/4 финала. 17:45 или 20:45?????
Цитат: Или млади момчета да разцъкват с приятели на безбройните спортни терени в България? Не няма такива – всички са набори - 30 плюс!

А бе, Ивайло, а бе Йовчев, ти бодеш ли се? Имаш ли идея колко много млади хора между 20 и 35 години, играят в АМФЛ, БЛФЗ, Форумна Лига, че даже и по европейски първенства по мини-футбол ходят. А колко не играят в лиги? Това са повярвай ми хиляди души само в София. Ти пробвал ли си уикенда по сянка лятото и през деня зимата или вечер през седмицата да резервираш игрище някъде?
Данчо Лазаров, ти ли си?
A ве, Антонр Манолов, Матей е посрещач, не е диагонал. То бива, бива да си бос на тема волейбол, ама тук говорим за най-добрия волейболист за последните 15 години, спечелил хиляди отборни и индивидуални награди. Засрами се!
дай алтернативи е, кремвирш?
Жалък си, близнак, много жалък. Дано и брат ти се откаже скоро, като не го вземат за световното, а там играят Жеков и Агонцев!