То това е сапунен сериал 987 серия
Тая сапунка я гледаме всеки трансферен прозорец!Истината е ,че бизнеса му с дюнеджиницата и главен дегустатор в нея ще умре при евентуален негов трансфер!
@red1973
Стига с тая просия!На сълзи никой не вярва вече!След ,като си собственик вадиш и плащаш!!!Ако нямаш,айде и лево и да те няма!!!
@BULGAR А има ли такива....???
Тоя плондер, преди две седмици се смееше на Крушарски за същото предложение
Пари нема - действайте!
Това трябваше да се случи доста отдавна.Когато в национала се обслужват менаджерска и клубни интереси води до това!То не бяха викани и налагани да играят футболисти без клубни отбори или такива,които не са помирисвали терен с месеци ,дълбоки резерви!Да не говорим и за вечно контузващите се псевдо звезди точно преди мачовете на националния отбор!Тази гнусна мафия от мениджъри и псевдо футболни президенти ,готови заради някой грош комисионна да пикаят на родината си доведе до това падение на българския футбол!За мен тази награда на Митко е повече от заслужена с оглед на трудолюбието,постоянството,израстването и не на последно място футболните му умения през годината!Не случайно той бе номиниран в две от категориите ,най -добър халф и най-добър нападател ,където спечели втората!Успех Митко и за напред!
Питайте ГЛАВОЧА!Щом се гласят да дадат на едни /Ботев Пд/,трябва да има по равно за всички клубове!!!
Тоя арменския по физическо не се е събличал и той треньор станал!?Разкарваше подарените от сина на Зума ,Радо фланелки на футболни отбори в гимназията Благоев!
Излизат на ПРОТЕСТ или ПРОСИЯ???Променете заглавието.
Яворе не знам за него ама ти със сигурност си въшльо!!!
Големите отбори с пари направиха този смешник "ГОЛЯМ "треньор ! Интересно ми е да го видя в клуб със скромни възможности как се печелят купи и се става шампион!?С надървен х..й всеки може!!!