@Blyablya И какви са правилата, за влизане в Гърция бе отворко, щото за разлика от теб има хора, които ги знаят. Представянето на негативен PCR тест е точно един от вариантите.
@ddryanov Алоооо гражданчето, по-полека ще вземеш да пометнеш. Умирам да слушам ловешки калъф да ми пелтечи за морал. Какво минало имат Антон и Кирил в умрелия тим, бе смешник. Какъвто отбора, такива и феновете му - смешници.
@CTEoloAH

Някога чувал ли си, че има разписана схема за плейофите, на база класирането в редовния сезон. Ако ти е известно това класиране, вземи разбивката на първите пет мача от предните години и ето ти програмата. Не е толкова сложно, дори за теб. Ако те устройва може пък всички 5 мача Лудогорец да гостува на Левски.
Неспасяеми сте ейййй.
@shoushenk Живот и здраве, ще са в Милано. Не е нужен много капацитет, за да се сетиш
@free0909 Та той тогава е бил на 18, коя работа точно е ясна??
@DimitarBGF Ти да видиш.Ливърпул и Барселона са лидери в двете най-силни първенства в света, обаче нямало как да станат шампиони в едно от най-слабите. Ясно, че ви замазват очите с глупости, ама хайде малко по-сериозно.
Наистина ли си вярвате на глупостите, които пишете.Андерлехт се били отказали, заради Милан, които хал хабер си нямат, че се интересуват от него. А "надпревара" за тоя момък има само в болните ви мозъци.
И с какво точно тази глуповата кифла заслужи вниманието, което и отделяте? Това че е щерка на Раеви ли? Гонг, усилено копаете дъното.
Съдийството от година на година става все по-трагично, именно заради безбройните 'нововъведения", които измислят и заради нелепите коментари на индивиди, като този.
Значи, да обобщим. Имаме ситуация на опит за извеждащо подаване и очевидна засада на играча, към когото е насочено това подаване.И стигаме до двете покъртителни хипотези. Първата, никой от защитниците не посяга към топката, следователно свирим засада. Втората, защитник посяга да изчисти топката, не успява и тогава видиш ли, вече нямало засада, щото отиграването му било "нескопосано".
Алоооооууууу вие нормални ли сте??? Що за нелепа глупост е всичко това. Тоя набеден "експерт" изобщо чува ли се какво говори. Така както е тръгнал, да вземе да ни осветли, кое правило определя едно отиграване, като "нескопосано", "скопосано" или някакво друго "посано".
Две засади и две откровени симулации, при това едва в две ситуации.И ми излязъл някакъв смешник, да обяснява колко добре се справил, поредния неадекватен червенобузест британски чичко.
Хайде малко по-сериозно, моля ви се.
Вече направиха разбивките за ШЛ.Възможните съперници на Лудогорец са - Жалгирис, Дюделанж, Будучност, Самтредия и един победител от първи кръг
Понякога наистина сериозно ме изумявате. В опит да се правите на интересни, говорите пълни глупости и се излагате мъжката. Толкова ли е трудно да осмислите, че финалът за купата е ПРЕДИ финала на плайофа в четворката на Ботев, съответно всички възможни варианти са ясни и регламентирани. Вземете се малко в ръце.
Ехххх този "гелосан" бе, вчера и сняг над стадиона пусна, само и само мача да се играе на следващия ден, щото така изобщо не се променя програмата на отбора и изобщо не предстои пътуване и някакъв си мач в Европа.
Все се чудя тия глави на раменете освен за пазене на равновесие, за друго ползвате ли ги? От злоба и безпомощност умотворенията ви стигат уникални висини на глупостта и безсмислието.
Това е най-голямото тролче в сайта - Батманлевски :) Изключително елементарно и злобно човече, просто не му обръщай внимание, както правят всички останали.
Важното в случая е, че ти си изключително грамотен гражданин, при това с колосален принос за българския футбол.Макар и далеч от нивото ти, съм длъжен да отбележа, че Левски получи това си прозвище много преди мачовете с Иртиш.Нещо което, най-вероятно не е достигнало, до нетурският ти град.
Не съм особено съгласен. От възможните най-силният отбор е Астра. Цървена звезда гостуваха в Разград в края на миналата година, а и им гледах мача в Малта - не са нищо особено. За унгарците нямам скорошни наблюдения. Карабах и победителя от последната двойка са по-леките варианти. Иначе като дестинация най-удобни са румънците, Гюргево е на една ръка разстояние :)
Г-н Ганчев, поне си намерете някой по-грамотен и не толкова глуповат, да ви пише въпросите и отговорите, за подобни смехотворни автоинтервюта.Златната обувка е индивидуална награда, на какъв "търговски субект" да принадлежи. Тя принадлежи на Петър Жеков и няма начин да си я купите, припознаете, наследите или каквото там решите.Тъпо, та чак обло.
Предполагам не са ти проблем и едни 20 млн. инвестиции за 10 години. Кво му плащаш, кандидатирай се. Или тази част не се връзва с нелепия ти опит да се правиш на интересен.
Не се хаби напразно, няма да те разберат. Умирам да чета мнения на корифеи, които преди Григор даже не са гледали тенис мач през живота си, но раздават присъди и вменяват очаквания, сякаш той е длъжен с нещо на всеки от тях.Споменаха го и други, да натъртя и аз. Тенисът никога, ама никога не е бил колективен спорт, никога няма и да бъде. В тази връзка купа Дейвис е с абсолютно маргинално значение и поле за нелепо избиване на национални комплекси за малоценност.Не сте длъжни да харесвате Григор, никой не ви и кара. Уж не ви интересува, а коментирате под всяка статийка за него. Колкото и да не ви се вярва, той е изключително успял в своето поприще, толкова колкото вие никога няма да бъдете във вашето. Навярно за това и ви дразни толкова.
Не мога да разбера, защо трябва да се правиш на интересен и да коментираш нещо, за което очевидно нямаш капацитет.
Ераносян не е назначен за старши треньор, а чутовната глупост, че само старши треньора можел да дава интервюта след мач, изобщо не знам как да я коментирам.
А какво пък трябва да означава, "БФС да намери кураж да заяви, че щом в договора няма клауза за компенсация, Рибейро е в правото си......да си получи пълната неустойка", един господ знае.
Нито сте виждали договора, нито сте наясно с фактологията, но умирате да се излагате с плиткоумни заключения.
Защо трябва някой да убеждава в нещо, точно теб, какъв се явяваш ти. Наградните фондове на евротурнирите са достъпни, все да сметнеш няколко суми би трябвало да ти стигне капацитета. Хайде малко жокери, от мен да мине. Постъпленията от всички пера, свързани с евроучастията гонят 50 М. А парите платени за цялата лятна селекция, са по-малко от трансфера на Кайсара.
Какво значи, нямало свирена дузпа пети сезон, защо лъжеш толкова нагло? Миналият сезон нямаше свирена дузпа и срещу новият член на В група, някой да е ревал за това? А какво точно нарушение се свири за показан среден пръст и "нагло държане". И стига с тази смехотворна "държавна помощ" вече. Десетки общини в страната получиха финансиране по същата програма, по която получи и община Разград.Защо не споменаваш В.Търново, Разлог, Панагюрище и др., защото техните отбори не ти пречат, нали. Искаш ли да ти обясня, каква ще е омразата ти след седмата поредна титла, примерно?Естествено, че се допускаха грешки, естествено, че имаше излишни реплики и изказвания, но вие съвсем целенасочено преекспонирате всичко, само и само постигнатото да бъде омаловажено.Доминацията винаги върви ръка за ръка с омразата на останалите, особено ако тези останали са свикнали с определено статукво.
Илиянчо, наистина ли е необходимо във всяка тема за Лудогорец, да ни демонстрираш, колко елементарно и злобно човече си. Естествено, че ще се започне септември строежа, нали сектора трябва да е готов до следващото лято. Но то се иска малко мозък все пак.
Съвсем между другото, имаш ли дори бегла представа, какво означава концесия?
Интересно ми е, кое точно те накара да напишеш един камион глупости, за нещо което нито разбираш, нито те засяга или интересува. Колко точно пресконференции си гледал до сега на новия треньор на шампионите и защо реши, че точно на теб някой ти дължи обяснение.Още повече за тактика, стратегия и виждания.Кайсара отдавна стигна тавана си тук и нивото му е много над родната действителност. Да не говорим, че ще бъде продаден за сума, която вие ведомствениците, само можете да сънувате. А това с лицензите пък, изобщо няма да го коментирам. Тази разяздаща ви злоба, ще ви погуби рано или късно.
Отборът не се казва Арбитус, а Абритус, като древното римско селище край Разград. Оправете си заглавието, че се излагате.
Изключително плоско, дори за вашето ниво г-н Стоянов. Не знам кой Ви е подвел, че имате талант и капацитет да правите нещо подобно. Елементарно, повърхностно, супер пристрастно и безвкусно. С една дума пълна боза.

П.С. Утре да очакваме ли нещо подобно и за другата Ви напудрена слабост? Или вдъхновението Ви беше посечено от "старата госпожа"