Сръбските медии проявиха изключително неспортсменство спрямо Лудогорец и в частност разградсия регион преди първия двубой между Цървена звезда и българския шампион от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Интернет изданието Telegraf публикува снимков материал на местата, през които е минал отборът - от летище „Варна“ през Шумен, където отседна тимът, и до Разград.

Високомерието на сръбските представители стига доста далеч, след като информират, че са пристигнали, за да играят мач „на село“.

Текстът звучи жлъчно и надменно. На една от снимките се вижда стадо крави, което е дало повод на журналиста, написал статията, да напише в заглавието, че „крави са посрещнали Цървена звезда“ в България. 

СНИМКИТЕ можете да видите ТУК!

Историята на медията продължава с разказ за единия от собствениците Кирил Домусчиев, който като фен на ЦСКА, взима Лудогорец, след като не успява да „сложи ръка“ на „червените“.

Текстът напомня, че босът е направил всичко, за да направи Лудогорец клуба, който е в момента само за няколко години. Припомнят се постиженията на българския шампин.

Все пак, едва в края на статията, се споменава, че в спортния център на клуба са инвестирани милиони, за да може малкият град в Североизточна България да се превърне в място, където сега Цървена звезда ще играе един от най-важните мачовете в новата си история.  

Двубоят е от 21.00 часа в Разград и ще можете да го проследите в Gong.bg, да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, а  също така и по Дарик радио.