Това е бъдещето на Левски, стига да продължи да залага на него. Може би ще минат година или две, но изгради ли се отбора, нито чорбари, нито делиорманци ще могат да го спрат.
Един мач може да се изиграе и само с 11 футболисти, стига те да са физически подготвени и да имат хъс за игра. Нещо, което в последно време не се вижда в играчите на Левски. Дано поне в последният домакински двубой за сезона да успеят да зарадват привържениците си.
@didami84 Най-разпознаваем може да бъде Лудогорец докато Киро Гела е гъст с ББ. Но рано или късно и той ще стъпи накриво /помним какво се случи с Гриша Ганчев като президент на Литекс/, а погне ли го властта, пиши и вашия отбор заминал. Само че докато Левски има изградена фенска маса /макар и да не го признаваш/, то в Делиормана не можете да напълните един стадион и при най-напечените мачове. Може и да направихте 9 последователни титли, може и за момента да имате най-добрия отбор, но това все някога ще свърши. Такива изкуствени отбори бързо изгряват, но и бълзо залязват. Радвайте му се, докато е време.
Да не би Чорич да му е изял закуската сутринта, та Гришо да го наказва? Май от Гонг трябва да помислят за ограмотяване на журналистите си.
Що така бе, Гришо?
Лудогорец толкова години са шампиони не защото са много силни, а защото конкуренцията е слаба. Не случайно е казано: в държава на слепи и едноокия е цар. Но в това няма нищо чудно, щом държавата ни е на дъното и продължава усърдно да копае надолу, то няма как да имаме читав футбол, да не говорим за някаква сериозна конкуренция.
И това ако не е тотаджийски резултат, здраве му кажи. Вече сме гледали този филм, когато ги имаше Литекс и ЦСКА - за единия титлата, за другия - купата. Така че можем отсега да се обзаложим кой ще бъде победителя в следващия мач между двата отбора.
Да идва отчето, да отслужи заупокойна молитва за българския футбол.
От кой зависи играчите да играят, да бягат, да влизат без страх в единоборствата, да гонят противниковите играчи с топка?
Аман от простотии, то бива толериране на педали и лесбийки, ама чак пък толкова. Да вземем да си изберем 240 педала за депутати, че като започне една любов, много бързо ще оправят държавата.
Новата година започва точно както е завършила и старата - с никакви промени в структура и състав. Защо ли отсега изглежда, че и играта на футболистите май ще бъде същата и пак ще се трупат негативи???
Как така нито един друг клуб от "Професионалната" ни лига не видяхме да играе така обезверено или без желание както Левски? Възможно ли е някой от отговорните фактори да не е обърнал внимание и да са привлечени все футболисти, които "нямат топки"? Какъв човек трябва да си спокойно да си чакаш заплатата, щом не си хвърлил всички налични сили във всеки мач, без значение дали се казва ЦСКА или Верея например. Истинският професионалист не се интересува от противника, той излиза и играе на кръв. Пък каквото сабя покаже. Публиката обича себераздаването на терена, тогава и пълни стадиона.
Ако можеха екипите да играят... Важно е кой носи екипите, а не с какво са украсени. Все пак не играят манекени, въпреки че в последните кръгове повече разхождаха екипите, вместо да бягат.
10 точки не са толкова голяма разлика за нормални държави. За съжаление България не е точно нормална в каквото и да е отношение. Ако в Левски успеят да натегнат гайките и Левски заиграе така, както срещу ЦСКА и Лудогорец, нищо не е сигурно. За съжаление футболната действителност показва, че шампионата е решен още към настоящия момент. Лудогорец си купува поредната титла, ЦСКА евентуално може да вземе купата, но не е сигурно. За Левски остава обиграване през втората част на сезона. Стига отговорните фактори да се вземат в ръце и да започнат да мислят за отбора като мениджъри, а не да си правят номера един други.
С такава игра титлата е далечен мираж. Жалкото е толкова рано да отписваме шампионата, но това е положението. Явно толкова могат момчетата. Затова всички вън и да обиграваме отбор, съставен от БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА. Иначе защо ги създават тези школи, щом купуваме на килограм недоказали се играчи от чужбина.
Хайде сега да платят и задълженията си към държавата и към длъжниците си, и да играят от най-долните групи, както е нормално за един клуб, който иска по нормален път да се издигне. А този хамелеон от така наречената А група да си връща оранжевия цвят и да хваща пътя към Ловеч.
И се чудим после защо националния отбор не върви. Как да стане, като не се разчита на школите, а се купува куцо и сакато от чужбина в интерес на знайни и незнайни футболни агенти, които точат комисионни.
Ха-ха-ха, тоя се взел много на сериозно. Да направи 20-30 мача и още толкова гола и тогава да говори. Но явно има хора в клуба, които го изкарват пред телевизията, за да си вдигат рейтинга.
Кога ще започнат български футболисти да преобладават при реденето на съставите? Защо се купуват на килограм недоказани с нищо футболисти, които блясват в един или два мача, и после стават само за пълнеж? Кога ръководствата на българските отбори ще обърнат поглед към школите?
Е затова хърватите ще играят финал на Световното, а ние ще участваме само като запалянковци.
То и Делио Роси дойде като месия, пък каква стана тя. Тепърва новият треньор ще се доказва в Левски дали може да вирее в българския футбол. Пожелаваме му успех и напред.
Когато в отбора играеха български играчи, израснали и закърмени с идеята за Левски, отбора радваше публиката с добра игра, борбеност и победи. Когато взеха да се купуват чужденци на килограм, които идват и си заминават без да усетят духа на Левски, играта не върви. Необходимо е да се обърне внимание на школата на Левски, и оттам да се изгради отбор, който да върне отново пламъка в очите и сърцата на феновете.
То и нашия Гришо си има една такава кака, но все още не я зарязал, въпреки мераците за семейство на каката.
И защо да е кошмар? Това, че си паднал веднъж или повече пъти от един отбор, не е гаранция за нова загуба. Всичко зависи от моментна форма на играчите и отбора като цяло, късмет, и други фактори. То ако всичко беше предначертано, нямаше да има смисъл да се играе.
Никол вече е на годинки и си знае интереса. Ако сгафи при първия удобен случай, дали ще се намери някой, който да я търпи и да очаква поредна забежка?
Твърда тотоджийска двойка, дори и на армията залагат за победа на Берое. Нали трябва да се избият парички за новия сезон :)
Е, то и "ЦСКА - Литекс - Чавдар Етрополе" е абсурд, ама го има. Чакаме само Тръмп да го признае.
Още Баш майстора го е казал: едно е да искаш, второ - да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.
То хубаво ЦСКА има 70 годишен юбилей. Но на практика в този мач не играе ЦСКА, а Лудогорец и ментето Литекс - ЦСКА.
Най - добре на реванша да охраняват баретите.
И пак ще са нарочени за левскари.
То идеята е да бъде изхвърлен Левски от групата. Подозирам, че на реванша за купата пак ще има провокации от фенове
  • 1