Феновете на ЦСКА да си гледат техния отбор. Левски може да е загубил снощния мач, но от това ще излезе по-силен и със сигурност следващата година ще играе в шампионската лига.
През далечната вече 1992 година на мястото на Югославия върнаха от плажовете Дания, която за изненада на всички станаха европейски шампиони. Та сегашната обстановка наподобява тогавашната. Дали ще се повторят събитията, предстои да разберем.
В момента всички протестират срещу войната и осъждат Русия за нея. Но как никой не протестира срещу реалният виновник за така създалата се ситуация на военни действия - американците? Така че Шевченко най-добре да отиде пред белия дом да протестира, но май никой няма да му обърне внимания.
Колкото и да се приказва и пише, Кобрата вече едва ли има сили за голям мач като за Световна титла. Няма и кой да го пусне дотам, защото не представлява финансов интерес. Бъдещето му засега е в шоу бизнеса, да забавлява американските зрители, а ако докара и някой от другите шоу борци и в България, то тогава и българите могат на се порадват на живо шоу.
И после защо националният отбор не вървял. Щом във водещият отбор за момента в България не разчитат на български играчи, то как да искаме и от останалите да опитват да развиват български таланти. Интересното ще дойде, когато на собствениците един ден им омръзне да хвърлят пари във футбола и се насочат надругаде, тогава всички доскорошни любимци ще си плюят на петите и дим да ги няма.
Ако накажат един обикновен българин с 3000 лева, за него това ще бъде сериозна сума. Но така наречените прехвалени "звезди" това е като бълха да го е ухапала. Пък и за играч от Делиормана това си са джобни пари.
Време е Григор да реши какво иска да прави с живота си - дали да играе тенис, дали да се занимава с манекенство, или да се вложи време и усилия в нещо друго. Вижда се, че не става с няколко дини под една мишница.
Дерби можем да го наречем тогава, когато изпратим всички маймуни от тази пародия на първенство да се катерят по дървата в Африка, и изградим отбори от български играчи. Иначе най - добре вместо ефбет лига, да я прекръстим на лига на българо - африканската дружба.
Едните като ритат, другите пък защо да си траят, играта винаги е с два отбора. Щом единият прилага една тактика, нищо не пречи на другия да му отвърне със същото.
И с какво старата система е била по - лоша? То и сега още в началото на сезона кой ще е шампиона, кой ще играе "заека", т.е. ще имитира конкуренция, кои ще са отборите, които не се борят за нищо. А "черното тото" си го има и сега, само трябва да се проследят последните резултати за купата и в последствие за първенството, за да му стане ясно на човек как се уреждат резултати.
Ако участваше през 94 г., можеше и президент да стане. Сега обаче поражда само съжаление със съгласието си да участва в тази пародия, наречена "Честни избори" за български парламент.
Ако играчите на Левски оставят и сърцата си на терена, няма значение каква била разликата в цената им и тази на съперника им. Защото мач се печели с дух и себераздаване. Пък нека по-добрият за момента да спечели.
Че мача е решен предварително, в това спор няма. Надяваме се все пак да се разреши на публиката да присъства на стадиона, за да видят един стойностен отбор, който да покаже на живо какво значи футбол, вместо нашата, така наречена висша футболна ефбет лига. Дано Локото се опъне поне малко на Тотнъм, за да се разиграят и да покажат повече от качествата си.
Уж говорим за налагане на млади играчи за изграждане на отбор, който да бъде сила в следващите година-две, а пак се говори за чужденци. Май скоро оправия няма да има.
Това е бъдещето на Левски, стига да продължи да залага на него. Може би ще минат година или две, но изгради ли се отбора, нито чорбари, нито делиорманци ще могат да го спрат.
Един мач може да се изиграе и само с 11 футболисти, стига те да са физически подготвени и да имат хъс за игра. Нещо, което в последно време не се вижда в играчите на Левски. Дано поне в последният домакински двубой за сезона да успеят да зарадват привържениците си.
@didami84 Най-разпознаваем може да бъде Лудогорец докато Киро Гела е гъст с ББ. Но рано или късно и той ще стъпи накриво /помним какво се случи с Гриша Ганчев като президент на Литекс/, а погне ли го властта, пиши и вашия отбор заминал. Само че докато Левски има изградена фенска маса /макар и да не го признаваш/, то в Делиормана не можете да напълните един стадион и при най-напечените мачове. Може и да направихте 9 последователни титли, може и за момента да имате най-добрия отбор, но това все някога ще свърши. Такива изкуствени отбори бързо изгряват, но и бълзо залязват. Радвайте му се, докато е време.
Да не би Чорич да му е изял закуската сутринта, та Гришо да го наказва? Май от Гонг трябва да помислят за ограмотяване на журналистите си.
Що така бе, Гришо?
Лудогорец толкова години са шампиони не защото са много силни, а защото конкуренцията е слаба. Не случайно е казано: в държава на слепи и едноокия е цар. Но в това няма нищо чудно, щом държавата ни е на дъното и продължава усърдно да копае надолу, то няма как да имаме читав футбол, да не говорим за някаква сериозна конкуренция.
И това ако не е тотаджийски резултат, здраве му кажи. Вече сме гледали този филм, когато ги имаше Литекс и ЦСКА - за единия титлата, за другия - купата. Така че можем отсега да се обзаложим кой ще бъде победителя в следващия мач между двата отбора.
Да идва отчето, да отслужи заупокойна молитва за българския футбол.
От кой зависи играчите да играят, да бягат, да влизат без страх в единоборствата, да гонят противниковите играчи с топка?
Аман от простотии, то бива толериране на педали и лесбийки, ама чак пък толкова. Да вземем да си изберем 240 педала за депутати, че като започне една любов, много бързо ще оправят държавата.
Новата година започва точно както е завършила и старата - с никакви промени в структура и състав. Защо ли отсега изглежда, че и играта на футболистите май ще бъде същата и пак ще се трупат негативи???
Как така нито един друг клуб от "Професионалната" ни лига не видяхме да играе така обезверено или без желание както Левски? Възможно ли е някой от отговорните фактори да не е обърнал внимание и да са привлечени все футболисти, които "нямат топки"? Какъв човек трябва да си спокойно да си чакаш заплатата, щом не си хвърлил всички налични сили във всеки мач, без значение дали се казва ЦСКА или Верея например. Истинският професионалист не се интересува от противника, той излиза и играе на кръв. Пък каквото сабя покаже. Публиката обича себераздаването на терена, тогава и пълни стадиона.
Ако можеха екипите да играят... Важно е кой носи екипите, а не с какво са украсени. Все пак не играят манекени, въпреки че в последните кръгове повече разхождаха екипите, вместо да бягат.
10 точки не са толкова голяма разлика за нормални държави. За съжаление България не е точно нормална в каквото и да е отношение. Ако в Левски успеят да натегнат гайките и Левски заиграе така, както срещу ЦСКА и Лудогорец, нищо не е сигурно. За съжаление футболната действителност показва, че шампионата е решен още към настоящия момент. Лудогорец си купува поредната титла, ЦСКА евентуално може да вземе купата, но не е сигурно. За Левски остава обиграване през втората част на сезона. Стига отговорните фактори да се вземат в ръце и да започнат да мислят за отбора като мениджъри, а не да си правят номера един други.
С такава игра титлата е далечен мираж. Жалкото е толкова рано да отписваме шампионата, но това е положението. Явно толкова могат момчетата. Затова всички вън и да обиграваме отбор, съставен от БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА. Иначе защо ги създават тези школи, щом купуваме на килограм недоказали се играчи от чужбина.
Хайде сега да платят и задълженията си към държавата и към длъжниците си, и да играят от най-долните групи, както е нормално за един клуб, който иска по нормален път да се издигне. А този хамелеон от така наречената А група да си връща оранжевия цвят и да хваща пътя към Ловеч.
И се чудим после защо националния отбор не върви. Как да стане, като не се разчита на школите, а се купува куцо и сакато от чужбина в интерес на знайни и незнайни футболни агенти, които точат комисионни.
  • 1