Или казано иначе - богатите ще стават още по-богати. Доста по-правилен вариант би било да се ограничат до 2 или трима чужденците в националните първенства, за да се наблегне върху собствените школи. Така отборите сами ще изграждат боеспособни играчи, които в последствие ще вдигат нивото и на националните отбори.
А кога ще се обърне внимание на школата?
Че футболът е театър, това е ясно. Жалко беше, че толкова малко зрители наблюдаваха театралната постановка на Лудогорец - Локомотив Пловдив. Само дето футболистите от отбора гост по-скоро играха публика вместо футбол, но явно такива са били инструкциите от високите етажи. Очакваме какъв театър ще спретне Локото, когато играят с конкурента на Лудогорец за първото място.
@31_Champions Ако смяташ за редно да влезеш в Професионална лига с чужд лиценз, значи няма какво да коментираме. А за мразенето - въпрос на гледна точка. Странно как са се изродили нещата, защото преди така наречената "Демокрация" я нямаше тази агресия между феновете и на Левски, и на ЦСКА. Нямаше и огради между агитките, защото хората в тях бяха съперници само и единствено на стадиона. Но ако приема според приказките ти, че си израстнал в по-новото време, това ти е непознато. Както и да е. Остани си със здраве и дано някога доживеем на мач публиката да ходи като на театър.
@31_Champions Забрави да споменеш и най-противния в БГ - преименувания Литекс.
Това е мач за статистиката. Едва ли някой в Мадрид си прави сметки за шампионата след такава точкова разлика.
И в случая чуждата държава си гледа сеира и налива още и още оръжия във война, запалена за да унищожи две съседски държави.
Тъжно е когато загиват хора /не само спортисти/ във война, предизвикана от чужда държава
Би било добре да им отговорим с категорична победа, ама дали ще стане, това е друга работа.
Май Шакира трябва да се огледа за друг юнак и да спре да се занимава с Пике. Щом е решил човека да се разделят и да си хване друга приятелка, това си е негова работа. Явно няма да се върне обратно.
И се чудим после защо националния отбор не върви.
Както е тръгнала работата в скоро време е възможно всеки национален отбор да играе срещите си от европейски или световни финали в собствената си страна.
Феновете на ЦСКА да си гледат техния отбор. Левски може да е загубил снощния мач, но от това ще излезе по-силен и със сигурност следващата година ще играе в шампионската лига.
През далечната вече 1992 година на мястото на Югославия върнаха от плажовете Дания, която за изненада на всички станаха европейски шампиони. Та сегашната обстановка наподобява тогавашната. Дали ще се повторят събитията, предстои да разберем.
В момента всички протестират срещу войната и осъждат Русия за нея. Но как никой не протестира срещу реалният виновник за така създалата се ситуация на военни действия - американците? Така че Шевченко най-добре да отиде пред белия дом да протестира, но май никой няма да му обърне внимания.
Колкото и да се приказва и пише, Кобрата вече едва ли има сили за голям мач като за Световна титла. Няма и кой да го пусне дотам, защото не представлява финансов интерес. Бъдещето му засега е в шоу бизнеса, да забавлява американските зрители, а ако докара и някой от другите шоу борци и в България, то тогава и българите могат на се порадват на живо шоу.
И после защо националният отбор не вървял. Щом във водещият отбор за момента в България не разчитат на български играчи, то как да искаме и от останалите да опитват да развиват български таланти. Интересното ще дойде, когато на собствениците един ден им омръзне да хвърлят пари във футбола и се насочат надругаде, тогава всички доскорошни любимци ще си плюят на петите и дим да ги няма.
Ако накажат един обикновен българин с 3000 лева, за него това ще бъде сериозна сума. Но така наречените прехвалени "звезди" това е като бълха да го е ухапала. Пък и за играч от Делиормана това си са джобни пари.
Време е Григор да реши какво иска да прави с живота си - дали да играе тенис, дали да се занимава с манекенство, или да се вложи време и усилия в нещо друго. Вижда се, че не става с няколко дини под една мишница.
Дерби можем да го наречем тогава, когато изпратим всички маймуни от тази пародия на първенство да се катерят по дървата в Африка, и изградим отбори от български играчи. Иначе най - добре вместо ефбет лига, да я прекръстим на лига на българо - африканската дружба.
Едните като ритат, другите пък защо да си траят, играта винаги е с два отбора. Щом единият прилага една тактика, нищо не пречи на другия да му отвърне със същото.
И с какво старата система е била по - лоша? То и сега още в началото на сезона кой ще е шампиона, кой ще играе "заека", т.е. ще имитира конкуренция, кои ще са отборите, които не се борят за нищо. А "черното тото" си го има и сега, само трябва да се проследят последните резултати за купата и в последствие за първенството, за да му стане ясно на човек как се уреждат резултати.
Ако участваше през 94 г., можеше и президент да стане. Сега обаче поражда само съжаление със съгласието си да участва в тази пародия, наречена "Честни избори" за български парламент.
Ако играчите на Левски оставят и сърцата си на терена, няма значение каква била разликата в цената им и тази на съперника им. Защото мач се печели с дух и себераздаване. Пък нека по-добрият за момента да спечели.
Че мача е решен предварително, в това спор няма. Надяваме се все пак да се разреши на публиката да присъства на стадиона, за да видят един стойностен отбор, който да покаже на живо какво значи футбол, вместо нашата, така наречена висша футболна ефбет лига. Дано Локото се опъне поне малко на Тотнъм, за да се разиграят и да покажат повече от качествата си.
Уж говорим за налагане на млади играчи за изграждане на отбор, който да бъде сила в следващите година-две, а пак се говори за чужденци. Май скоро оправия няма да има.
Това е бъдещето на Левски, стига да продължи да залага на него. Може би ще минат година или две, но изгради ли се отбора, нито чорбари, нито делиорманци ще могат да го спрат.
Един мач може да се изиграе и само с 11 футболисти, стига те да са физически подготвени и да имат хъс за игра. Нещо, което в последно време не се вижда в играчите на Левски. Дано поне в последният домакински двубой за сезона да успеят да зарадват привържениците си.
@didami84 Най-разпознаваем може да бъде Лудогорец докато Киро Гела е гъст с ББ. Но рано или късно и той ще стъпи накриво /помним какво се случи с Гриша Ганчев като президент на Литекс/, а погне ли го властта, пиши и вашия отбор заминал. Само че докато Левски има изградена фенска маса /макар и да не го признаваш/, то в Делиормана не можете да напълните един стадион и при най-напечените мачове. Може и да направихте 9 последователни титли, може и за момента да имате най-добрия отбор, но това все някога ще свърши. Такива изкуствени отбори бързо изгряват, но и бълзо залязват. Радвайте му се, докато е време.
Да не би Чорич да му е изял закуската сутринта, та Гришо да го наказва? Май от Гонг трябва да помислят за ограмотяване на журналистите си.
  • 1