Феновете на Левски от "Ултрас Левски" излязоха със съобщение след проведена днес среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Те са изключително притеснени от финасовото състояние на тима, но считат, че фалит без бой не съществува.

Ето текста на съобщението:

"Левскари, във връзка с привидното затишие от последните седмици днес проведохме среща с мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Павел Колев. На нея обсъдихме наи-притеснителните неща, а именно - финансовото състояние на клуба, възможността за фалит, спортното и административно текучество на кадри. След проведения разговор можем да заявим следните неща -  вече няма нужда да ви обясняваме колко е тежко състоянието на клуба, защото то става все по-лошо и по-лошо с всеки изминал ден, но каквото зависи от нас като фенове, ще направим, а именно да се борим докраи за спасението на любимия ни отбор.

От името на "Ултрас Левски" заявихме, че опция за фалит без бои за нас не съществува. Ние ще се опитаме по всички възможни начини да спасим Левски в този момент и в качеството си на фенове на наи-обичания отбор в България, приканваме всички, които носят "Л"-то на сърцето си, да се активизират отново като това може да стане по следните направления:

- закупуване на виртуални билети за мача с Локо ПД

- масово купуване на абонаменти карти от идния понеделник - потвърдено начало на кампанията за новия сезон 2020/2021. Независимо от това дали ще има посещение на мачовете или не, наш дълг като фенове е ударно да влеем свежи пари в касата на клуба;

- изкупуване на всичко възможно и налично от официалния магазин в Сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Проблемът там в момента е, че всички приходи, идващи от него, са отивали по покриването на редица належащи плащания и буквално няма с какво да бъде зареден. Имаме уверението, че магазинът ще предложи нова стока на феновете в наи-скоро време;

- възобновяване на дарителските кампании, а ръководството ще презентира идната седмица техен проект, за които ще има повече подробности от ПФК.

Освен към феновете се обръщаме и към всички бизнесмени и фирми с интерес за подпомагането на Левски. Нямате по-добър шанс и момент от сегашния да станете част от наи-разпознаваемото и обичано име в родината ни. Една компания вече се "престраши" да го направи, като днес бе официално представена. На всички привърженици ще напомним, че спасяването на Левски минава през изчистване на дълговете, което трябва да е основната ни цел. Оттам съкращаване на бюджета и намиране на редица рекламодатели, които заедно с ежемесечната постоянна подкрепа от феновете да бъде сериозна основа за надграждане. Това неминуемо ще доведе до спад в спортно-технически аспект, но ние имаме по-важна битка в момента и трябва да продължим да я водим до самото спечелване!

Да спасим Левски!

Нашият Левски!"