Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира пред NOVA жребия на отбора му в Лига Европа. Известно е, че „смърфовете” ще приемат английския Тотнъм Хотспър на „Лаута” във втория квалификационен кръг. Босненецът призна, че играчите в клуба се вълнуват от предстоящия дуел с „шпорите” и също така акцентира, че радостта у него е голяма.

„Много се радвам за жребия. Не е нужно да описваме този отбор. Момчетата се радват много, имаме група във Viber и са радостни. Можем да спечелим много от този мач с Тотнъм и не само Пловдив, а цяла България ще спечели”, коментира Акрапович пред NOVA.

„Те имат качества, уникален треньор. Там нещата са по друг начин. За нас става въпрос само за мотивация и желания. Имаме и качества и може да опитаме да изненадаме противника, който е много силен. Трябва да се насладим на този мач и да опитаме да направим нещо, което е невъзможно – възможно”, продължи той.

„Няма как сега да кажа как ще реагираме на този мач. Дотогава имаме още мачове, както и с Лудогорец. Те също са силен отбор и това ще ни помогне. Сигурно ще се подготвим по различен начин. Ще трябва да успокоя отбора, а не да ги „вдигам”.

„Няма как да не липсва подкрепата на феновете. Надявам се да се променят нещата. Не се гледа в Германия вече на този вирус да е толкова опасен. Всички имаме нужда да се насладим на този мач и сега е моментът да се търси позволението поне половината публика да е на стадиона”, завърши босненският специалист.