Ние нямаме пари да довършим сделката с Амрабат , цяло лято направихме 5 трансфера сега зимата ще направим 4 при полужение че нямаме пари и не са ясни новите собственици и мн рядко правим каквито и да е трансфери Зимата . Тая статия няма нищо общо с реалността . Ще имаме късмет ако успеем да направим дори един трансфер и дано да е централен защитник .
Как сме приготвили 100 като те искат 70 :D:D:D . Ще има сделка за 60-65м включително бонусите .
Доста некоректно заглавие . Няма разбирателство между Юнайтед и Интер още . Разбирателството е между Онана и Юнайтед .
Ако вземем тоя бастун се отказвам от тоя клуб !!!
Фейк новина , няма развитие още .
Маунт за кво ни е никой не знае.Тотално не фитва на нужните играчи в Юнайтед и е тотално медийна измислица този слух .
Най-бавния бек в историята на футбола , за защо продължаваме да даваме договори на толкова посредствени играчи .
Носи вода на Варан и Мартинес на тренировки .. важно си е ..
Ако може още през зимата някой да ни отърве от него ще е най-добре .
Защо Юве можеше да е само в 2 групи при положение ,че е втория отбот от втора урна и би трябвало да има само две блокиранигрупи ( тази в която е Милан и тази в която вече има отбор от втора урна )
Защо Дортмунт можеше да е само в една група ? Ведната след тях изтеглиха Леверкузен , които също са немци и могат да са в друга група . Защот Дортмунт не можеше да са в две групи ?
Да го взимат .. и Шоу и Линдельоф да взимат
Срамота е критикувате защитника който ви направи толкова добри . Топ играч , не заслужава критика ... Юнайтед просто искаше повече победата в този мач и имаше спортния шанс да материализира полуженията си .
Най-накрая човек с топки да вземе едно правилно решение ...
Аз лично ще го закарам до Лондон , да не вземе да обърка спирките на метрото тоя Лърч .
Сямо някой да ги иска и дватаматa лично ще ги закарам до новия им клуб :D
Да не играе за Юнайтед никога повече !
Тия едвам дадоха 12 милиона за Смоулинк сега за Роналдо ги спрягате ... доста евтина журналистика . Най-вероятно агента на Роналдо преговаря с тях за някой друг свой играч .
Никой не го иска ... два отбора могат да дадът мн пари за него и това са Челси и Нюкасъл . Не виждам кой друг може да се излъже да вземе вземе бразилец след 30тата му годишнина .
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тази година резерва , догодина пътник
Най-лошата новина за юнайтед последния месец е възтановяването на Голямото Пиле
Най-накрая заместник на Luke SLOW , дано е по супешен от Телеш ....
Не трябва да изпускаме Скот . Много хора го хейтят , но това момче е един от малкото светли лъчи в отбора на Юнайтед и трябва да остане при нас .
Много фенове на юнайтед няма да харесат тази статия , но трябва да бъдем реалисти и да оценим че в момента не можем да изпозлваме роналдо по най-добрия начин и е по добре за него да отиде някъде където може да се бори за нещо в последните 1-2 години от кариерата си . Ако Реал искат Роналдо ще го вземати ръководството на юнайтед няма да го спре .
Дано най накрая мениджъра види огромната грешка в покупкатат на Магуар и го разкара от отбора .
Тоя един читав пас не е дал от както е в Сити ... напротив прекалено е лакум там . Играта му се промени коренно и избяга от силните си страни .
Глейзър трябва да вземат най-накрая мениджър с визиая и да му дадът свободата да реализира идеите си . Тен Хак е точния човек и се надявам да му дадът пълна свобода , защото отбор не може да се води от банкери и да се очакват спортни резултати
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Време е за дългосрочно решение и Тен Хаг е точния човек .
  • 1