Отборът на Барселона се интересува от дуото на Манчестър Юнайтед Антъни Еланга и Скот МакТоминей. „Каталунците“ са изправени пред сериозна битка да задържат своя футболист Френки де Йонг, който е една от основните трансферни цели на Ерик тен Хаг и сега се смята, че е възможно да се стигне до бартерна сделка между двата клуба.

Манчестър Юнайтед иска да вземе Де Йонг, за да подсили халфовата си линия в момент, когато Неманя Матич ще напусне през лятото, а същото почти сигурно важи и за Пол Погба, който е с изтичащ договор.

Gulliver/GettyImages
54 снимки

Журналистът Жерард Ромеро заяви в „Twitch“, че Барселона наистина се интересува от МакТоминей и Еланга и, че преговорите за двамата може да започнат още в „идните дни“.

В същото време обаче Юнайтед няма да иска да пусне шотландския национал така лесно. Въпреки това, ако по този начин обаче могат да си осигурят Де Йонг, е възможно „червените дяволи“ да седнат сериозно на масата за преговори.

Еланга пък е един от малкото играчи, които се представят в добра светлина за Ман Юнайтед след назначението на Ралф Рангник, който замени Оле Гунар Солскяер по-рано през сезона. Шведският национал подписа нов договор с клуба през декември, като преди това беше пренебрегван от Солскяер.

Но въпреки че е трудно да си представим, че Юнайтед може да пусне крилото, желанието им да привлекат Де Йонг на „Олд Трафорд“ може да промени нещата.