Отборът на Манчестър Юнайтед продължава с работата по намирането на нов постоянен мениджър от лятото. Един от фаворите си остава треньорът на Аякс Ерик тен Хаг, който от седмици се спряган за поста на „Олд Трафорд“. Самият той избягва да говори за това, а ръководството на „червените дяволи“ също проявява разбиране и не раздухва слуховете, тъй като Аякс води битка за титлата в Нидерландия.

Сега обаче „Sky Sports“ съобщава, че от Юнайтед дискретно се интересуват каква е неустойката на Тен Хаг при предсрочно прекратяване на договора му с амстердамския гранд. Според информацията от Манчестър Юнайтед все още не са предприемали формални ходове, но като цяло Тен Хаг е фаворит за позицията. Настоящият контракт на 52-годишния специалист е до лятото на 2023 година.

Тен Хаг е в списъка от петима кандидати за нов мениджър на Ман Юнайтед. Твърди се също, че англичаните следят още Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен, селекционерът на Испания Луис Енрике, Жулен Лопетеги от Севиля и дори Томас Тухел от Челси.