Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
При толкова класни футболисти да не можеш да направиш отбор е просто израз на некадърност. Всеки играе сам за себе си. Обертан, ако не мине покрай четирима няма да е той. Кабрал, ако не излъже трима и веднага да бие във вратата, вместо да подаде, също няма да е той. И ХЛЯБЪТ, и НОЖЪТ са в ръцете на треньора. Когато няма кой да го контролира така става. Един ВИЛИ ВУЦОВ от никакви футболисти правеше отбор и е страхотен мотиватор. Боли го за "Левски" и е на всеки баскетболен мач на "сините". Ако влезе в щаба на Роси Разград и Ловеч страх ще ги тресе!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Странно защо я няма емблемата на Литекс?
Та точно ловешкият клуб единствен има положителен баланс срещу Лудогорец! Дали пък не се опитват да накарат Лудите от гората да си помислят "о, това са ония дребни риби от цска, дето ги млатехме под път и над път" и да подценят двубоя?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Вечна му памет на Гугалов! Остава си емблематична фигура за"белите". Споменът за него ми идва от един контролен мач със "сините" на сгуриеното игрище на "Герена" (днес с изкуствено покритие). Тогава хлапетиите много се забавлявахме с него, заради дългите му гащи, по руски образец. Викахме му "Гугалов Дългите гащи". Тази контрола, обаче, стана забележителна с нещо необичайно. Съдията изгони Жоро Соколов от игра. А той с целия си акъл запали московеца и прецепи игрището по цялата му дължина, докато другите спряха игра, гледаха вцепенено и избухнаха в дружен смях.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Вместо да се конфронтирате, по-добре изпратете снимков материал на изцепките на Капута до всички възможни комисии на УЕФА и ФИФА, че и до институциите за Защита на децата! Нека се посмеят хората и добият представа от футбола, който се играе в Първа Порнографска Лига!
Да живеят всички джуджета по земните кълбета и неговите курви!
Вероятно, подобен комплексиран смукач е сложил и емблемата на затрития от едно всемогъщо джудже клуб на челно място по-горе.
Чех не е ункален! Ако се поразровите малко и в България можете да откриете вратар с 11 мача БЕЗ суха мрежа. Вярно, много е трудно, но се случва...
Предполагам, имате предвид бащата на Джулия! Браво, така се прави! Все пак, и ние бащите имаме своя принос към успехите на децата си. Колко жалко, че точно след 8 март, не споменахте и нейната майка.
1212, пpав cи да злобееш cpещy говедата! То не беше бой, не беше мачкане, а да те бият под път и над път cи е жива гавpа... Защо не злобееш cpещy Литекc и оновo 0:8! Сега можеш да cе гоpдееш, че вече cте Литекc, cъвcем официално и този pезyлтат ви е в aктива.
Аз няма да забpавя най-голямата гавpа c красноармейците.
В един паметен мач Сашо побъpка чеpвената защита, излъга и вpатарчето и cпpя топката на голлинията. След това cедна въpxy нея и я мyшнo в мpежата c оная cи pабота. Така че, злобейте жеpтви на Джyджето!.
Pлoвo Бeгy, чĸ щĸ имo пeнĸ ĸдин ЦPEM - тeзи eт 1948 гeдинo... чĸ дo cи пpипeмним Hĸчнeтe дĸpби. Eeĸ мy ĸ вĸчнeтe, ниaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ. Coao cъщe ниaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ aeĸ мy ĸ opмĸйcaeтe. Bиaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ aeĸ мy ĸ Peфийcaeтe нo Литĸac. Xpи тяx вcяae eпpĸдĸлĸниĸ ĸ бĸз aoaвoтe и дo ĸ cтeйнecт и cмиcъл. Дĸpзoйтĸ, тeвopищи! Xoa щĸ ви тeвopим, aoaтe зo Eyпoтo, тoao и зo пъpвĸнcтвeтe. Hяpнe, Литĸac игpoĸ cтpoшнe ycпĸшнe cpĸщy Лyдeгepĸц, нe тeвo ĸдвo ли щĸ ĸ дecтoтъчнe.

Копирано от https://gong.bg/bg-football/parva-liga/kostov-sys-specialno-zhelanie-za-rezultat-za-kupata-mezhdu-levski-i-cska-474280? © www.gong.bg
1212, пpoв cи дo злeбĸĸш cpĸщy гeвĸдoтo! Ce нĸ бĸшĸ бeй, нĸ бĸшĸ мoчaoнĸ, o дo тĸ бият пeд път и нoд път cи ĸ живo гoвpo... Зoщe нĸ злeбĸĸш cpĸщy Литĸac и eнeвo 0:8! Pĸгo мeжĸш дo cĸ гepдĸĸш, чĸ вĸчĸ cтĸ Литĸac, cъвcĸм eфициoлнe и тeзи pĸзyлтoт ви ĸ в oaтивo.
Mз нямo дo зoбpoвя нoй-гeлямoтo гoвpo c apocнeopмĸйцитĸ.
H ĸдин пoмĸтĸн мoч Poшe пeбъpao чĸpвĸнoтo зoщитo, излъгo и вpoтopчĸтe и cпeaeйнe cпpя тeпaoтo нo гeллиниятo. Xecлĸ cĸднo въpxy нĸя и я мyшнo в мpĸжoтo c eнoя cи poбeтo. Coao чĸ, злeбĸйтĸ жĸpтви нo Джyджĸтe.
Pлoвo Бeгy, чĸ щĸ имo пeнĸ ĸдин ЦPEM - тeзи eт 1948 гeдинo... чĸ дo cи пpипeмним Hĸчнeтe дĸpби. Eeĸ мy ĸ вĸчнeтe, ниaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ. Coao cъщe ниaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ aeĸ мy ĸ opмĸйcaeтe. Bиaeй нĸ мeжĸ дo aoжĸ aeĸ мy ĸ Peфийcaeтe нo Литĸac. Xpи тяx вcяae eпpĸдĸлĸниĸ ĸ бĸз aoaвoтe и дo ĸ cтeйнecт и cмиcъл. Дĸpзoйтĸ, тeвopищи! Xoa щĸ ви тeвopим, aoaтe зo Eyпoтo, тoao и зo пъpвĸнcтвeтe. Hяpнe, Литĸac игpoĸ cтpoшнe ycпĸшнe cpĸщy Лyдeгepĸц, нe тeвo ĸдвo ли щĸ ĸ дecтoтъчнe.

Копирано от https://gong.bg/bg-football/parva-liga/kostov-sys-specialno-zhelanie-za-rezultat-za-kupata-mezhdu-levski-i-cska-474280? © www.gong.bg
НЕ СА НЯКОЛКО ДНИ, А НЯКОЛКО ЧАСА! (С "няколко дни" се изразяват 5-8 дни!)
СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА ЖОРО!
ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ С НЕГОВАТА ИГРА,ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК СЕ ИГРАЕ С ЦЯЛО СЪРЦЕ И ДУША ЗА ОТБОРА, ЧИИТО ЦВЕТОВЕ ЗАЩИТАВА НА ТЕРЕНА.
Поздравления за Сани! Само дето, не знам защо, България няма нужда от шампиони? България има нужда от дървета, като ония дето всекидневно тропат крак по жълтите павета!
Точен коментар, но се изпускат 2 важни неща:
1. Имаше движение на ръката. Първоначално тя беше зад гърба на защитника, а в момент когато тя заемаше естествено положение спря пътя на топката. Когато има движение, най нормалното нещо е да се отсъди дузпа. Да не забравяме у кого са "хлябът и ножът" в италианския футбол. Подобно е положението и у нас - справка последният мач за купата...
2. При изпълнението на прекия св. удар имаше избутване на играчи на домакините от стената и се отвори дупка в нея, което си е за жълт картон и повторно изпълнение на фаула. Това отклони вниманието на вратаря и тръгна вляво. Така вече беше късно да покрива предварително избрания десен ъгъл.
Ще се абонирам като разкарате оня болен мозък от там - Клоуна!
За разлика от Паулиньо и Ривалдиньо, които са със съмнителни качества, то Фелипе е играещ ИГРАЧ! Стискам палци да се осъществи този трансфер!
Няма по-абсурдно име от това на ЦСКА-София!
1. Никой не може да каже КОЕ МУ Е ЦЕНТРАЛНОТО.
2. Това е ФУТБОЛЕН, а не спортен клуб.
3. Няма НИЩО АРМЕЙСКО в него.
4. Малкото тире в името му е НАПЪЛНО НЕСЪСТОЯТЕЛНО. То е знак за обединение. В случая е все едно да обединиш свиня с тиква.
5. Абревиатурата му е НЕСЪСТОЯТЕЛНА на какъвто и език да я четете.
НЯМА ПО СВЕТА ТОЛКОВА МАЛОУМНО И БЕЗСМИСЛЕНО СЛОВОСЪЧЕТАНИЕ.
Разликата между Мапуку и Яблонски е, че Джуниор вкарва на 100 минути по гол и е на нивото на Карамба и Кешерю, докато Давид вкарва на 250 минути по гол. Ако имате тройка по смятане ще разбереге разликата.
Странно! Толкова ли сме дребни, че никой не ни забелязва? Нито ФИФА, нито УЕФА, нито Би Би Си, дето разкъртиха Батето? А у нас корупция до шия! Мутри управляват футбола ни, Държавата се намесва директно чрез мини-стъра на спорта, чрез Премии-ера - директно, и никой не го забелязва...
До вчера ги биехте като "маче от дирек", а сега откриваш че не са непобедими. Забрави ли как преди 4 години отнесоха 4 гола насред Разград? Извинявай, ако се имаш за прасе! Те са безмозъчни и е нормално да не помниш кога лапаха ловешкото дърво!
Леле, леле, колко сте задръстени! АРСЕНАЛ ГИ НАБУТА В КУЧИ ГЪЗ и това го наричате че бил мачкан! АБСОЛЮТНА ПРОСТАЩИНА!
70-годишнина е нищо, баба ми и дядо ми щяха да празнуват стогодишнината си, догодина, ако бяха живи!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Чул те Господ! Вие така или иначе редовно си ги биете, дори в Разград. Дори пет им набутахте там, веднъж! Само Литекс, оле!
Така догодина "сините" ще могат да играят в Шампионска лига.
ЩЕ СМЕ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНИ!
Боклуци червени, кога ще разберете, че има едно ЦСКА и то е това с 1948? Задръстени комплексари, дори Царско Село Клуб Армейски е повече ЦСКА от която и да е ловешка селска сбирщина. Кое от тези деца е юноша? КОЕ? Назовете поне едно! Губите ми времето със шмекерските си мутренски заглавия и отнасяте тлъсти псувни след всяко влизане, педали. И баба ми знае, че 3 (ТРИ) години нямате място в Европа, а вие продължавате да заблуждавате горката неграмотна свинска общност, типично по комунистически с ленинската повеля: "Агитация и пропаганда! Пропаганда и агитация!"
Със сигурност Боримиров има предвид "период за умствено" (и не само) развитие на поредния пишмантреньор в "Левски". Със сигурност и Дани има нужда от подобен период на развитие, след като още не е разбрал, че под опеката си държи уникален ГРОБОКОПАЧ на "сините". Дори сатанизираният от мен Сираков не е докарвал клуба в подобно унизително дередже. Митов се доказа като такъв преди 4 години в мача със "Славия", след който позор докара Батков до фалит, а "сините" до колапс. Доказа се и в баража с "Верея" и с безбройните от срамни по-срамни загуби на "сините" през пролетта.
Така че, да дава Господ, Боримиров да се развива колкото се може по-бързо, че да съумее да разсече "Гордиевия възел" между неговото дупе и Гащите си, наричани за по-кратко Ники Митов. Ако Дани търси истински левскар, който едва ли има нужда от развитие, то това е БОЛНИЯТ ЛЕВСКАР ВИЛИ ВУЦОВ, на когото не беше даден шанс да се доказва и развива.
Не са ли ви казвали, че страшно дразни показването след всеки материал снимка на двамата галоши Русев и Клоуна. Поне го образовайте тоя втория, дето се скъсва да избива комплекси, без да има представа от правилата на тази велика игра. В противовес намерете и един син "клоун" да плаче за всичко онова, което става в лагера на Джуджето, за непрестанно получаваните подаръци, за дузпи, за картони... Като е шоу да е шоу. В краен случай, дайте му да прочете книгата на Ефрем Ефремов, а не да си въобразява, че има нещо общо с Митьо и Кольо Ексерови. Това бяха журналисти образовани и безкрайно безпристрастни. Поне да беше получил приз "Петко Алков", вместо този на братята. Просто срам!
  • 1