Легендата на Левски Сашо Костов, който бе специален гост на „Дарик кафе“ по Дарик радио, си пожела мачовете между „сините“ и ЦСКА от полуфиналите за Купата да завършат наравно. Емблематичният футболист поиска  първата срещата да приключи при 1:1, а втората при 0:0 и с усмивка добави, че така няма да има сърдити.

Припомняме, че Левски е гост в първия двубой и домакин във втория.

 „Играехме с ЦСКА. Стана 7:1 и отивам при Цецо Атанасов и го питам той ли е най-бързият. Той се тупка по гърдите и ми казва, че е той. Аз го погледнах и му казах: „Какво чакаш, отивай да донесеш вашето табло, щото няма място вече на това“. Такива бяха нещата. Да не ми се сърдят цесекарите, ама още преди да излезем на терена, докато бяхме в тунела им казвах, че са пребледнели всичките. Те ми разбираха майтапите. Сега не искам да се карам с цесекари, пожелавам тук за Купата, да направим два равни мача. Първият да завърши 1:1, вторият 0:0, за да не се сърдят и двата отбора. Предполагам се сещате. Първо те са домакините“, върна се назад Костов, когато той бе активен футболист.

„Имаше приятелства между левскари и цесекари. И сега се събираме“.

„Всеки ден се събираме с Фифи Перото. Ето това е приятелство. Коментираме и английското първенство. Той просто залага на мачове. Само се ядосва. Има си поводи за всяко нещо“.

„Няма да забравя първото участие на България на Мондиал. Играх срещу Англия. 0:0 свърши. Изпуснах чист гол, от пет метра. Но така се случи. Другото тогава, получих телеграма, че се е родил синът ми Валентин. Другият мач, този с Португалия в Англия. Загубихме. Бразилия ни победи. Взех си автограф тогава от Пеле. Това са неща, които трудно се забравят“, спомни си още Костов.