В Левски обявиха 3-годишен план за развитие

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров, обяви че в клуба са си поставили 3-годишен сроко, в който трябва да постигнат спортно-техническите си цели и отборът да изглежда така, както всички на „Георги Аспарухов“ искат.

„Както обикновено, така и този път Левски си е поставил високи цели. Ще преследваме титлата и купата на България. От много време насам Левски стартира подготовката с шест нови попълнеинея, което е радостно за нас. Знаете, че прозорецът е до края на месец август, в този период Левски ще се стреми да взема добри футболисти на постовете, на които смятаме, че имаме нужда, за да може Левски да върви нагоре и да радва „сините“ привърженици“, коментира Боримиров чат на живо с феновете на тима във фейсбук страницата на Левски.

„Обявяваме си план в следващите три години Левски да изглежда, така както ние - спортно-техническото ръководство си представяме“, каза още той.

„Искам да благодаря на всички футболисти, които са дали много на Левски в последните години. В живота има и такива моментни, в които един клуб тръгва по друг път на развитие. Всичко това е заложено в нашата концепция за 3-годишното развитие. Виждате, че залагаме на юноши, връщаме футболисти, които са тръгнали от нашата школа. Ние искрено им вярваме, защото те са закърмени с левскарското мляко. Знаят какво е Левски. В разговорите с тях всеки един от тях копнее да се докаже“.

„Работим по крилата и десния бек. Искаме футболисти, които ще дойдат на тези позиции да са по-добри от тези, които досега бяха в Левски. Това е свързано с доста наблюдения. Не искаме да правим грешки, ще изисква повече време, но работим по този въпрос.“

„Вече споменах, че обявяваме един план за развитие от порядъка на 3 години. Всяко начало е трудно. В първите месеци ше обиграваме отбора и ще градим гръбнака. В следващите две години ще вземаме по 1-2 футболисти, с които да надграждаме. След края на подготовката ще се водят разговори с Бурабия. Той за нас е ключов футболист. Той ще бъде един от ключовите фактори в нашия отбор, който искаме да градим. За да вземем футболист от Бразилия, преди това тези футболисти трябва да сме ги наблюдавали. Според мен нашето скаутско звено трябва да се разрасне. Един скаут не е достатъчен“, призна още Даниел Боримиров.

Свързани материали

  • Левски с интерес към сръбски национал Левски с интерес към сръбски национал
  • Халф премина успешно медицински прегледи в Левски Халф премина успешно медицински прегледи в Левски
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Даниел Боримиров Левски

Първа лига