След като прочетох, че в Турция основните клубове са Олимпиакос и Панатинайкос и разбрах, че тези които пишат в Гонг са много зле.
Вече е десети кръг и Любо Пеневзапочва да дава фира, това се получава с всичките му отбори досега.Днес освен двойката в нападение на Ботев, Ману и Бароан имаше и един много класен вратар Ханкич.Много впечатляваща гостуваща агитка, цели 12 човека, а в студиото на Диема Ангел Рангелов ни говореше хуморески.
На Тити 125 хил.лв за дарение ли ги пишете или за неустойка.
Ти да видиш,Кокала да говори за селски изпълнение,той е изгонен от всички отбори на които е ставал треньор , известен и с това че мрази алкохола 😀. Точно този индивид тръгнал да критикува Стойчо Младенов по медиите, Велев като треньор дали има победа срещу ЦСКА, защото съм сигурен че срещу Стойчо Младенов няма.
А това че националните отбори по футбол на България са екипирани с марката на която вие сте дистрибутор не оказва ли влияние при подкрепата ви за Боби Михайлов.Един въпрос с повишена трудност, Какво можеш да управляваш пиян, отговор А. Автомобил, отговор В. Мотопед. отговор С. БФС.
Такива като по-долу коментиращите Стойчо Младенов ги слага на едно перфектно място, знаете къде.
@eli61 ,както е тръгнало във форума ще останат само модераторите и техните лизачи,
Жалко за Георги Миланов който е играл в ЦСКА Москва като чужденец с десетина други,можеше да намери друго оправдание.Жалко е и да плюеш срещу Гриша Ганчев който ти е осигурил бял хляб във футбола.
@paramone54 ,ако 54 е годината ти на раждане по-добре да си по-обран в разсъжденията си защото твоят свят не е това което се случва реално.Стоичков не е политик и говори това което мисли,не всичко е умно ,но той е Стоичков,както и Сираков казва най-големия.А щом собственикът на Левски го казва въпреки че знае какво ще си навлече от сините фенове защо въобще трябва да коментираме.По времето на Гунди нямаше как да отидеш в Милан,а и той беше партиен или комсомолски секретар в националния отбор и това казва всичко.А когато по-късно се отвори пазара на българските футболисти за чужбина и те поискат Барселона и Кройф трябва да си луд за да откажеш.А Стоичков не е имал нищо против Гунди,просто една измислена и компроментирана анкета на първият жълт вестник в България го провокира да каже някоя друга излишна дума,но той е Христо Стоичков, най-големият.
За Насиру...
@GoshP , няма да се правите на луди ами плащайте на хората, след Хубчев идва ред на Божков,за Кабриото,за НАП,за Насити,за Славчев и т.н.
Боби, много ще ни дойде още един твой мандат.Не лъжете хората, БФС се чудеше как да протака във времето провеждането на конгрес .
Неплатените заплати са малка част от парите които Хубчев има да взема, по-голямата част е неустойката.
Предлагам вече да не се казва и пише Мъри Стоилов,а Свети Мъри Стоилов, този човек до каквото се допре и го превръща в злато.
Много фенове на Хебър гледам писали, който от Вас може да чете да прочете интервюто на президента на Хебър,там е казано всичко.Ръководствата на двата клуба се грижат за здравето на футболистите си,а това че на някои това не им харесва едва ли е от значение.Мога да ви посоча.мачовена които са сменяни стадионите без съгласието на двата отбора,но тъй като там не е намесен ЦСКА не Ви е представлявало интерес.
Тук са тиражирани няколко лъжи от ибрикчиите в Гонг,лично президентът на Хебър е взел решение че теренът в Пазарджик е в много лошо състояние от проливните дъждове през последните дни,а тревата от големите жеги и поливането е пострадала и стадиона е засипан с пясък за да спасят тревното покритие.От Хебър са поканили хора от ЦСКА да видят на място ситуацията и двата клуба са взели решение че на този терен не трябва да рискуват здравето на футболистите и състоянието на тревното покритие и са осведомили БФС.За това да играят на Лаута съгласие е дал Гонзо,а Крушарски както винаги се прави на интересен и е отказал.Сашо Тунчев никога няма да се обяви срещу ЦСКА защото е наш,не знам защо ги правите тези внушения срещу ЦСКА,дали всичко не е свързано с това че ЦСКА официално застана зад Димитър Бербатов и му издигна кандитатурата за Президент на БФС.А това писмо дето го лансирате за подкрепа на Чиферин към Боби Михайлов не е съвсем така,там се препоръчва да се спазват правилата на Фифа и УЕФА,а те отдавна са погазени от Боби и неговата шайка.
Ако Държавата не беше тръгнала да съди ЦСКА може би Ганчев имаше други намерения за бъдещето на клуба.Да приемем че ЦСКА наистина е дължал тези пари, какво излиза,че от 1990 до 2016г. клубът има сравнително малко неплатени наема, това разбива на пух и прах опорките на сините фенове,че видите ли ЦСКА никога не бил плащал наем за базите си.Имам и един въпрос, защо Държавата не заведе дело срещу Левски за това че са некоректни платци към бюджета.
Къде са Професионалната лига на Капралов и Караиванов,както и синдиката на професионалните футболисти оглавяван от Дончо Донев за да защитят правата на Славчев.Утре ще насъскат феновете за саморазправа с футболиста.
В ушите на тези още кънтят камбаните на Кремъл,всеки който не е с Боби е враг който трябва да се унищожи.Нали конгреса трябва да е открит,да се чуят различни мнения,идеи.Всички знаем как шайката на Боби прави избори,дават ти се две бюлетини и след като излезеш от кабинката трябва да покажеш бюлетината с опонента на Боби.Започват големите циркове,вчера раздадоха едни пари на отборите от Втора лига дето друга година ги крадяха от БФС,а именно таксите за дублиращите отбори за участие във Втора лига.Хващам се на бас че няма да допуснат хората на Бербатов на конгреса.
@Готвача, като за готвач много го разбираш футбола.
Да им пратим Боби Михайлов, той обича да работи в отровена атмосфера.
Ако има проблем с класата трябва да се навакса с хъс и мотивация, нямаме и лидер.Грешат се елементарни топки,няма да се разсърдя ако се хвърлят двама за спорна топка и не успеят да я спасят,но съм бесен когато никой не посяга за топката и разчита на другия да я отиграе. За изпълнението на сервис нямам думи,може би само Беларус правят повече грешки от нас.Дано нещо се промени за мача с Германия и продължим напред.
Каква поредна футболна драма драги зрители, след срещата македонските съдии си тръгнали за Македония вместо да поискат политическо убежище в България.
@sirius123, проблемът е само в главата ти.
Боби е стара номенклатура и знае че който прави избори, той ги печели. Затова не може да си позволи да остави на Бербатов да организира конгреса на 12 октомври. Интересно ще е Камен Костадинов и ДПС ще застанат ли зад гърба му, както го направиха когато Боби предаде Батето.
Журналистите защо не питат Боби Михайлов дали неговите пазванти ще пуснат Бербатов и екипа му в залата, защото обичайна практика на сегашния БФС е инакомислещи хора да не се допускат на конгреси.
Щом можахте да направите юбилея на Емо Костадинов на паркинга на леговището ви в Бояна с 300 госта, защо да не направите там и конгреса.А зала 1 на НДК е толкова голяма, че няма никакъв проблем да се проведе конгреса и се спазват мерките за безопасност. След като Парламента работи по време на Ковид защо да не се проведе един конгрес. Юни месец нямаше Ковид но мишоците от БФС пак избягаха от конгреса.
Какво ли значи конгресът да се проведе ПРАВИЛНО. Може би отново делегатите да влизат в кабинката за гласуване с две бюлетини и на излизане да показват на хората на Боби бюлетината на Бербатов.
@bumerang58, моля за извинение, Светослав Вуцов е преминал през школите на Левски, Септември и Царско село преди да отиде в Славия, а брат му Петър Вуцов е от школата на Черно море,играе дефанзивен халф,мисля че сега и той е в Славия.
@paramone54, само да вметна че нашите така наречени лъвчета паднаха с 0-4 от Уелс на стадион Славия, а не на В.Левски. А за онзи дето искаше вратари от провинцията да го успокоя, Светослав Вуцов е от школата на Черно море Варна. Вратарят на мъжкия национален отбор Георги Георгиев също е от тази школа.
  • 1