Президентът на Локомотив София, Иван Василев, сподели мнението си след победата на тима с 1:0 срещу Славия. Той не пропусна и да засегне в детайли темата за издигането на Борислав Михайлов за президент на БФС на предстоящия Конгрес, изтъквайки, че това е най-подходящият кандидат. 

„Никой не може да подценява Локомотив, защото Локомотив е една аура и една магия. Поздравявам момчетата и спорно-техническото ръководство. Много работят и сме чудесен колектив. Заслужено победихме“,

„Охраната и полицията се справиха. Съжалявам за това. Феновете ни са темпераментни и съжалявам за това действие. Съжалявам, че не можем да играем на нашия стадион. Притеснява ме наказание от БФС. Привържениците трябва да разберат, че глобите и наказанията не помагат на клуба“.

„Ние предложихме Боби Михайлов за президент, не го избираме. Имаме един глас, както всички тимове. Това е един ерудиран човек, с опит. Мисля, че колкото и пъти да се съберем с управителния съвет, то отново ще изберем него. Този човек направи много. Това, че националните отбори не се класират на форуми не мисля, че е негова вина“.

„Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той не е направил малко. Колко игрища и съоръжения са направени. Най-лесно е да се плюе. На мен кой ми е дал два лева за шест години? Боря се сам. Държавата не е дала лев на нас. На всички е дала, но на клуб като Локомотив София никой не е помогнал. Нашата публика не заслужава да играе на чужд терен всеки мач. Вината не е в Боби Михайлов или в Иван Василев, а в държавата, която не инвестира във футбола. Футболният съюз не дава нито осветление, нито игрища“.

„Разровете се и вижте какво е направил Борислав Михайлов. Обвиняват ме, че не съм издигнал Бербатов. Той е чудесно момче, но му е нужен опит. Нека да стане помощник и да се научи. Това е голяма отговорност – една малка държава. Засега не мисля, че има решение на въпроса с осветлението, което е жалко. Ще странстваме извън нашия стадион, нямаме лиценз. Тази игра е за феновете и дано след мен дойде и друг човек, който е толкова загрижен за клуба, както съм аз“, завърши собственикът на „железничарите“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.