Трансферната драма с участието на защитника на Левски Хосе Кордоба продължава с пълна сила. Въпреки че панамският национал привлече интереса на множество клубове, сега турският гранд Бешикташ отново изплува като основен претендент за неговия подпис. Тази информация беше разкрита от сайта futbolcentroamerica.

Преди няколко дни имаше слухове, че Кордоба ще продължи кариерата си в Гърция, където двата основни тима Олимпиакос и Панатинайкос се борят за неговите услуги. Въпреки това, към момента, Бешикташ се очертава като фаворит за привличането на панамския национал.

Снимки: Startphoto.bg
20 снимки

Левски, от своя страна, все още очаква оферта, която да удовлетвори техните финансови изисквания, като се твърди, че клубът желае около 4 милиона евро за правата на Кордоба.

На фона на всички информации, Кордоба продължава да тренира усърдно с Левски в Белек и дори участва в контролната среща срещу Вашаш (2:3) преди два дни. През настоящия сезон централният бранител е записал 24 мача с екипа на Левски, като е направил една асистенция.