Как полуфинал срещу Сърбия като играят с тях на четвъртфинала...
Хахаха.. Тоя като се изказваше последно каза, че Литекс ще играят в първа лига в сезон 2016/2017. Вярвайте му ...
Много слаби тия едри рогати добитъци. Другия сезон супата ще си извоюват второто място преди разделянето на шампионата. За жалост и шампиона е ясен. Борба ще има за третото място..
Българските таланти нямат шанс за реализация и носят саковете и си играят с черните мамби на чужденците..
Как може прекрасния ви сайт да оприличи на чудо това, че два (в момента посредствени) български отбора не са си вкарали гол?! В стремежа си да сте интересни, пишете пълни глупости и повечето ви заглавия са нелепи.
Поздрави!
Българи ЮНАЦИ!.
Преди време, когато Бумал и Цветанов вкарваха..Литекс печелеше!
Случаен гол за лефски и спестен червен картон.. спечелиха една точка.
Хаха..правиш се на интересен, но уви..не си! Сещаш ли се как победихте Нефтохимик...? Като има дузпа се дава и това е!!
100 % дузпа. След това съдията, ако имаше топки, щеше да даде и втора за нарушението в последната минута...
Защо никой не коментира неотсъдения единадест метров наказателен удар за ЦСКА в последната минута от продължението на второто полувреме?!
Като фен, който намрази и двата отбора..тъп мач, слаб съдия без топки, отбори, пълни с национали, които не могат да си подадът 2 паса..пълна трагедия.
Вижте групата на последния мач на Литекс с Левски от А група(който беше и последен на Литекс като цяло)..много смешни и любопитни имена...
"носел провиционалното"..ей селяндурин тъп!
И нека сега всички фенове на ЦКСА, които плюят Лудогорец заради чужденците, да преброят, ако могат, колко българи има в титулярния им състав..
Нека да паднат! Все пак дори не заслужаваха да играят този мач. Литекс трябваше....
Гришата сега ще прати това ЦСКА в Ловеч ,а Литекс дето би Славия, ще става ЦСКА и ще ходи в София.
Че то в Ловеч билетите си бяха по 5 лв. Че и по 3...
Литекс вече пробва с тези играчи да стане шампион..ами не стана. Ако не почне да купува мачове Ганчев, пак няма да стане.
Да ви кажа..Литекс - Славия ще е най-интересния мач. *** за ****.b*
контролите и трансферите на лефски и как се снимали бившата на Балотели явно са по-интересни неща за сайта от представянето на българския национален отбор по футбол до 21 години. Момчетата спечелиха важен мач.Браво на тях.
Базите не са техни!Питайте община Ловеч. Тренират в Ловеч, защото нямат къде. Накрая да не идвате "на село" да гледате домакинствата на ЦСКА...ще е много забавно.
Някои от исктинските фенове на ЦСКА,т.н. препознавачи, притесняват ли се от факта, че в момента втория отбор на ЦСКА aka ЦСКА-2 (бившото Литекс-2), тренира и ползва базите в град Ловеч?
Ехх, дано всеки силен отбор така се прави.. с чужд лиценз, с чужди мениджъри, скаути,треньори, юноши и футболисти като цяло..с две думи....
Ако се приеме другия оздравителен план и чужди бази ще се използват.
Не очаквах, но явно феновете на ЦСКА са такива, че ако утре някой богаташ реши да направи с милионите си отбор, който се казва ЦСКА (нещо си), поне една трета от феновете ще го подкрепят!