@Радо Уточнение! Васил Панайотов не е продаден,а освободен от Левски и премина в Черно море като свободен. А победата на Черно море като гост си е победа,няма значение къде се е играл мача,Във В. Търново,на Луната, подробности...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@КироВарна Аз вярвам в Илиан и момчетата! Ако Чинков не осе*е пейзажа, доминаНцията (дума от речника на неграмотния Петев) на Лудогорец ще бъде задушена! АЙ, ,МОРЯЦИ!
@Pragmatichen Ха-ха! ВЕрвай си! 'Що не заложи,като си толкова сигурен? Нали си прагматичен? Ама си прагматичен ПОМИЯР! ХА!
@bai_ivo2 Защото и червени, и сини, всички сте един дол дренки - комунистически изчадия! Затова!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Kritichen Договорът на Иса е до декември.Питай поне.
@ekLep_Bu3AHTueC ПЕДАЛ НЕАНДЕРТАЛЕЦ, ако знаеше само колко си жалък...
@NOMER14 Уфффф,,вие от Левски подкрепяте Михайлов! Ти лично пияндурника ли подкрепяш? Питам просто!!!
Успех,България!
Преговарят за тъпите ви мозъци на журналя! Парцалът Котаспорт си измисли поредния пасквил и всички преписвате! Това ли ви е журналистиката? Пфууу!!! Преписвачи! Ама от двойкаджии,не от отличници!!!
А бе,ей,журналя,който е писал тоя пасквил,гледал ли е мача,или си е преписвач? Ама поне правилно преписвай,бе! Главният чукундур ,пардон,съдия,(ако може да се нарече съдия,се казва петър костадинов (умишлено пиша името на плазмодия с малки букви,той не заслужава големи),и ако наистина този,който е писал това словоблудство, е гледал мача,къде видя ДУЗПА???
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
"Каквото почукало,такова се обадило!" Съдията,а??? А срещу Черно море как беше,а??? никитУ йОРДАНОВ беше перфектен,нали??? ПОМИЯРИ!!!
@GoshP Закривай, ПодУенеееее!!!
@GoshP Закривай ,ПодУенеее!!!
@Sole Точно затова и аз не пускам SMS! Обирджийска държава!
@DimoDochev Не намесвай ЧЕРНО МОРЕ,бе,глупак! Още ви боде в очите "Бургаски вечери,синя мъгла"! Скоро и на вас ще сложат ТИРЕ! леWСки-Витоша-София! АЙ' ,МОРЯЦИ!
А,бе,ей,анонимни журналя! Вие имена имате ли? Или всички лизачи се казвате "Гонг.бг",а??? Пфууу!!!
Анонимнико! Защо не си написа името бе,плазмодий? С това силно навеждане,внимавай! Някой манаф може да те изненада отзад! Пфууу!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Локо! Не обичам Славия,но всичко се връща...Помниш ли какво стана миналата седмица?...
А кой скандира на всеки мач "умрете,селяни",а ? Пфууу!!!
А,бе,кой малоумник написа,че на предишния мач Черно море-Левски за Купата,ТЕРЕНЪТ бил в ужасно състояние!!! А,бе,аланкоолу,ти стъпвал ли си на "Тича" след смяната на тревата??? Аман от журналя-сини подлоги?
Ха! И какво толкова се е случило? Не ЦСКА, а ЦСКА-София (София) падна от един добре подреден отбор с можещ и знаещ треньор! Голяма част от напрежението идва от така наречените "журналисти" и "анализатори"! Видите ли, щом са така наречените "грандове",не трябва да падат! Когато Черно море падат,защо няма толкова вайкащи се "журналисти"??? Господа журналя, оставете хората да играят! Защо и за миг не помислихте, че не толкова ЦСКА-София (София) е слаб,а Черно море е силен? Ай' стига,аман от "анализатори"!!!
Томе,безбожник си! Не са "весели",а Светли празници!
Мдааа, КОМУНИЗЪМ!!! Свобода на словото ли? Кого обидих??? Просто зададох въпрос!!! Бдителните са на пост! А така!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ти си приключил бе,неандерталец!
Вярвам на Кольо,вярвам и на момчетата!Вярвам,че ако няма "организация" ще ги бием тия...