Както е тръгнало, съдейки по желанията на някои европ(Г)ейски нации. В най-скоро време няма да се провежда световно първенство по футбол, а световен прайд. Пълна кретения стана. В следващите футболни форуми явно екипите на отборите ще са на цветенца, дъгички и еднорози !!! 😂😂😂
@zaprqn ти правиш ли разлика между двата продукта или пак пишеш глупости ?
@Bivol ти пак ли се появи. Нещо се скри след загубата на ЦСКА. Явно при теб, времето не може да излекува комплексарщината ти !
@vallige Играят, но почиват лятото, когато ние играем!!! Преди да пишеш глупости помисли или попитай, щом не може да разбереш нещо. СТОЙЛОВ иска да има 1м почивка срещу 11м тренировъчен процес и мачове, независимо кога през годината!
@zaprqn Както винаги се опитваш да си покажеш невежеството използвайки глупави интерпретации. ОК, не харесваш ЛЕВСКИ, твое право е, но поне имай достойнство и не коментирай нещо, което явно не разбираш ! Да беше казал, че е право на Славия да си определят билетите, ДА, щях да го приема, но да сравняваш двата сектора ( на Славия и ЛЕВСКИ ) като причина, е признак за огромно невежество. И без да е покрит сектора на ГЕРЕНА е в пъти по-удобен и устроен за гледане на футбол !!! За програмата, отново невежество от твоя страна. СТОЙЛОВ, не се оплаква от сгъстен цикъл, а обратното от безмислено разтегнат. Всеки човек, занимавал се професионално със спорт ще ти обясни, че организма има нужда от почивка, за да се възстанови ! Съдиите няма да ги коментирам. От ЛЕВСКИ са се оплакали от един съдия - железов. Един откровено слаб съдия, от който са се оплаквали и други отбори, но явно тези неща мноооого удобно забравяш да ги споменеш нали !
@hattrick83 най-великият, Георги Аспарухов, никога не е казвал такова нещо. Това може да излезе от устата само на бать Ицо Парцелонски. Човека, който публично се отрече от България !!!
@CSKAnaGANCHEV 😂😂😂 Точни думи, казани от комплексар, когато са му затворили устата!!!
@CSKAnaGANCHEV горкия ти и комплексарското ти мислене. Срамно е точно тази декларация да идва от вас!!! От друг клуб бих го разбра , но от вас ! Явно от злоба не може да разбереш някои неща ! Каквото си написал за нас се отнася и за вашият отбор, с единствената разлика, че ние не го отричаме и не се крием.
Дългове имаме ли - имаме , но се опитваме да ги погасяваме. Вие имате ли - имате, но не си го признавате.
Оправили ли сме се - не още, но се стремим да го направим постепенно. Вие оправили ли сте се - не , защото чакате всичко наготово, но явно далаверите на Г.Г. и Сие не могат да намерят подкрепата на привържениците. Но и си знаете, че той откаже ли се трябва или да се обедините с числото и да сте на колене пред Цецо елвиса или да затънете отново !!!
В класирането не сме първи, но така като гледам и вие не сте, а и ви победихме !!!
Отпаднахме от евротурнирите, а вие къде сте ? Да не би да играете още !
Друг път като решиш да даваш коментар тук , помисли първо и тогава пиши иначе само глупости само говориш!
@zaprqn По принцип вината според мен е отчасти и в държавата, защото като цяло е абдикирала въобще от всички спортове тук. Затова и всички ( почти ) спортни съоръжения и клубове са занемарени. Но най-голямата вина е във федерацийте, които управляват спорта. Като няма желание от тях, няма и критерии, които да се покриват от клубовете и спорта да израства. Никой не се опитва нищо да направи, защото никой не го изисква. Това е жалкото тук. Да нямаме един нормален стадион в тази държава ( изключвам Разград ) !
@zaprqn Явно пак нищо не си разбрал и философстваш напразно. Проблема не е в терена на ЛЕВСКИ, а в това, че освен на ГЕРЕНА, има още 1-2 стадиона, където може да се играе футбол по това време на годината!!!
😂😂😂 Тъпомера е измислен точно за тази нация явно.
Сигурно като ги попиташ, кое е първо, кокошката или яйцето , ще отговорят - македонците. 😂😂😂
Интересно, само две прасенца са се обадили с коментар тук. Обикновенно прасенцата вярват по три в комплект !!!
@drelic КОМПЛЕКСАР !!!
Цецо елвиса, ако не се обади, няма да е той. Вечно компетентен по всичко и всички ! Голям дразнител е. А дали това не са инструкции от pr отдела на шефа му??? 🤔
@muhluz Само мога да ти кажа едно браво за коментара. Явно и ти си от хората, които предпочитат да подкрепят отбора си отколкото да хулят другите. Когато това нещо се осъзнае от повече такива привърженици, нещата по стадионите и като цяло обществото ни, ще се подобрят мнооого видимо.
@drelic Май много те е заболяло от загубата !!! Научи се на уважение и спри да говориш глупости, защото знаеш, само глупака говори постоянно глепости.
@FootBalera без козирка, защото не ни финансира държавата !!!
Необмислена глупост, заради която сме затънали в дългове сега.
@Bivol Изписа поредната доза глупости от теб !!! Научи се да подкрепяш отбора си първо, а не да говориш глупости за другите. Може някой път да отидеш и на мач, да видиш как е.
@Bivol Ти и приятели ли имаш. Съмнявам се. Трябва да са мазохисти, за да търпят комлексарщината ти. И все пак, за въображаемият ти приятел ще кажа. Ние посещаваме мачовете на отбора си, независимо с кой играем и какво име има противника!
@zaprqn показват го написаното от теб !
@zaprqn Не е нужно да ми разясняваш тези неща. Много добре ги знам ! Факт е, че футболните договори се основават на правила от ФИФА и федерациите на страните. Доколко защитават всички страни е друг въпрос. Но явно ти не си ме разбрал или говориш прибързано . Никъде , повтарян никъде не съм казал, че П.Х. Не е трябвало да получи обезщетение. Думите са ми , че ако имаше морал, не трябваше да е толкова нагъл да иска всичко до края на договора си. И съм почти сигурен, че някой друг го е накарал да направи това. Не знам от къде си решил, че той е щял да се откаже, за да го твърдиш. Получи ли си парите, получи си ги. ЛЕВСКИ плати ли му ги, плати му ги, той отказа ли се от нещо - НЕ . Другото е само злоба, заяждане и кухо философстване !!! Много по-лесно е да хулиш другите отколкото да подкрепяш. Пълно е с хора чийто коментари тук са единствено от комлексарщина. Повече пишат за отбор, който не харесват , отколкото да си следят своя и там да дават мнение !!!
@zaprqn Щом моето са догатки, значи твоите разсъждения са научна фантастика !!! Най-малкото е показателно изписването на имената на отборите.За разлика от теб аз съм привърженик на ЛЕВСКИ и съм доста по-запознат с политиката и историята на отбора. За разлика от такива " разбирачи" като теб, които основното им писане по форумите е да дават мнение за отбори, на които не са привърженици и страдат от комплекси. За мен е важно да си коментирам отбора и това правя, не давам мнение там, където не разбирам само защото не го харесвам !!! Това за разбирането е двустранен процес. Никъде не съм казвал, че вината е само на П.Х. Всеки началник обаче има право да си изгражда политика, която да следва. Никъде не пиша , че трябва някой да се отказва от пари, в името на ЛЕВСКИ !!! Кои са тези разбити кариери , за които пишеш ми е много интересно ? Както ти пишеш стига с фенщина, така и аз ще ти напиша - стига с комлексарщина !!!
@zaprqn Какви са били договорките с Повел Колев на П.Х. , може само да гадаем. Дали си е вдигал телефона или не също. По принцип при раздяла нещата се уточняват още тогава а не да се чака. Подписва се споразумение и така. Не мисля, че П.Х. също е бързал да направи такова нещо. Просто много хитро се е посъветвал с определени хора ( предполагам , не го твърдя ) и е решил да извади ползи от ситуацията с хаоса в отбора. И в двата случая щеше да спечели ( както и стана ) и при фалирал отбор и при продължаващ да се бори за оцеляване. Фак е обаче, че на П.Х. му беше дадена пълна свобода като треньор и разполагаше с бюджет, при Божков, а той какво постигна - НИЩО !!! Не е ли редно треньора да носи отговорност за доведените от него футболисти ?
Затова и тази неустойка е чиста кражба от негова страна. И за да ти докажа, каква мишка е , замисли се можеше ли част от тези пари да ги даде за нещо благотворително, не свързано с футбола или спорта, можеше ли да помогне на някое дете например. А той, какво, голяма част от парите ги даде на Градев.
А колкото до правата ти, които ще си търсиш от работодателя - късмет. :):):) Това е само във ФИФА и нейната (UN)equal game.
@zaprqn Само да ти напомня. П.Х. беше сменен след един безличен мач за купата срещу Локомотив Пловдив. И не поради това, че сме загубили от тях, а защото в този мач ЛЕВСКИ излезе все едно нищо няма значение и не се бори за нищо. В този мач, все още не си бяха отишли играчите !!! Сираков като президент ( или какъвто и да се водеше ), има пълното право да изисква от треньора, но П.Х. , не е свикнал или по-точно не може да мотивира и да се бори независимо от обстоятелствата. Да те попитам, ти ако не си вършиш работата, началниците ти да не би да ти се радват ? Така че и той реши по примера на друг такъв сребролюбец , но от друг отбор, че лесно може да си докара едни пари като изчака да го уволнят !!! Това е то моралната част на тази професия треньор. Неблагодарна е , но е за хора , които искат да градят. За съжаление има и такива като П.Х., които само гледат себе си и като няма възможност ( никаква, както в Берое, в момента ), бягат !!!
@shoma Извинявай, но коментара ти е неуместен. Правиш ли разлика между двете ситуации? От Герена той беше изгонен, а от Берое той избяга като страхливец !!! Едва ли някой щеше да го спре ако беше постъпил професионално и след поредица от лоши игри на отбора му и тотална липса на игрови облик беше напуснал ЛЕВСКИ. А при Вас направи обратното , хвана го страх и избяга. Ти видя ли някаква игрова грамотност в отбора на Берое, от началото на сезона ??? П.Х. разчиташе на епизодични отигравания и нищо друго. Грамотния и можещ треньор се познава , независимо дали води силен или слаб отбор. А това е нещо, което вечно сърдитият и недружелюбен П.Х. никога не е бил ! Защитавай го. Той Ви изоставя и бяга , а вие му викате браво !!!
@redfist ЛЕВСКИ, не е минал метър. И е малко глупаво да сравняваш треньор , постигнал резултати с работата си, защото я обича и развива, с човек, на който всички и всичко са му криви и нищо не е постигнал в клуба , от който поиска неустойка. Освен това Челси предлага тази неустойка. Предполагам е била заложена в договора. А П.Х. реши, че лесно може да си изкара едни с нищо не заслужени пари. Тук говорим за футболен морал ! Всеки уважаващ себе си треньор при лоши резултати и провал си носи отговорност, а този хубавец реши да си докара някой лев без да е постигнал нищо , а разполагаше с огромни условия !!!
@mr.gignac Нали видя, какво стана. След първият мач с ПАОК, никой не вярваше, каква игра показахме и се надяваха все пак да отпаднем. Отстранихме ПАОК и всички се н….. а от яд, че нищо не могат да кажат. Провалихме се после и мишките и хлебарките отново се показаха - радост за дребните, комплексирани човечета !
@ekLep_Bu3AHTueC съдейки по думите ти, имаш сериозен психичен проблем !!!
Толкова ли беше трудно, на тъпата уефа, да го обясни така. На всички беше ясно, че няма да има преиграване , то ние и не заслужавахме, но поне можеше по-ясно да го кажат защо ! Не всички сме специалисти по спортно право.
@HAMRUN_1914 Извинявай за въпроса , но постоянната ти смяна на имена в този форум страничен ефект от вроденото припознаване ли е или не ?
  • 1