Да бяхме победили, нямаше да се получи така, но, за да победим ни трябва треньор, който може да мотивира и тренира отбора. А нашият Николай “Ел Маестро” Костов , се видя, че това няма как да се случи. И 20 мача да изиграем , с тази тактика ще загубим 19 и един равен ще направим срещу червеният отбор! Сега да ми пишат декларации е безмислено. Вместо да си гледаме нашите проблеми , пишем декларации!
@Bivol Бедно, жалко, комплексирано човече. Добре, че е този сайт, за да може да напишеш жалките си напъни за мислене!
Няма нужда да влизаме по между си в спорове, за този и онзи. Аз, за себе си отчитам периодите, в които работиха заедно, преди и сега, за успешни. Да не забравяме, пред какво бяхме изправени 2020г !!! Всички си спомняме, че дори предлагахме идеята за взимането на заем, от държавата, който да бъде изплащан от нас, за да се оздрави отбора. Всички се обединихме около идеята, че ще изчакаме, но ще сме зад отбора докато трае това оздравяване! Лошо е, че се случи това разделение в екипа, който започна и обедини всички ни, но има и такива моменти, не са умишлени. Сигурен съм в това, защото всички те са левскари. Не винаги един екип може да работи заедно, колкото и да е добър. Важното е да не си пречат, в последствие, заради различие във вижданията, за начина на управление! За мен е важното , че този ГОЛЯМ проблем НАП , с оглед на изнесената иформация от ЛЕВСКИ, няма да ни дърпа назад. Сега да се смята , какво е било при този треньор или при онзи ръководител е пагубно за нас като привърженици. Има още много път да извървим и трудности да преодолеем. Сега най-важен е отбора и привържениците на ЛЕВСКИ! Пожелавам му успех на Стоилов в отбора му, но сега го няма и е безмислено да го обсъждаме. Направил е много и името му вече е записано с ГОЛЕМИ букви в историята ни, като треньор. Но сега не е тук , а аз се интересувам и обичам ЛЕВСКИ! В един рефрен на наша песен се пее "с ЛЕВСКИ до края" , а не с този и онзи. Песните се пеят от привърженици за отбора! Двете значими неща !
@ddryanov Напълно си прав. Но и треньора има голяма роля за представянето на отбора. Щом не може да ги мотивира и настрои за даденият мач значи има нещо несвършено, като работа и от треньора. В интервюто си след мача, И.И. много точно и професионално си каза, че са се възползвали от проблемите ( слабостите), на ЛЕВСКИ, в защита. Това е показателно, че са си направили анализ и търпеливо чакат момента си в мача. А какво направи Костов, от това, което зависи от него? 3 безобразни мача, изиграни по един и същ начин. Нямаме качествени играчи, значи трябва и тактиката ти да е по-прецизно подбрана според отбора, с който играеш! И в трите мача, ЛЕВСКИ загуби основно заради наивноста на треньора си, а не толкова заради надиграване с другият отбор. Треньорите на другите отбори го знаеха това и само чакаха удобният момент , за да си решат мача без напрежение. Костов загуби тактически всеки важен мач, през този сезон, до тук в първенството! Това, според мен, като прибавим и живуркащите и нежелаещи да се развиват футболисти, доведе до тази ситуация !
@nicko88 и защото сме “ постоянно подкрепяни” , затова и сме или шампиони или печелим купата всяка година! Не мога да ви разбера вас. Като пишете , не мислите ли, не анализирате ли ситуацията ? Или давай да говорим глупости само защото избиваш комплекси !
Мега малоумният ни треньор Костов, отново успя с ултра модерната си тактика “ или в атака или в батака “ . Направи хет-трик с трите отбора, които бяха пред ЛЕВСКИ, до скоро. Добре, че няма мач и с Локо Пловдив , следващият кръг, че както е тръгнало и там щяхме да отнесем няколко гола! Костов, Костов , за нищо не ставаш! Никакви способности да печелиш точки нямаш!
@Bivol комплекса от ЛЕВСКИ, в теб, пак се обади !!!
@slstefanov тук драма няма ! Става въпрос за едно 16г , нищо не направило като футболист дете ! Наско Сираков е длъжен да се грижи за отбора, а не за отделни футболисти! Вземете да го разберете това веднъж завинаги. Пълно щастие няма. Който иска да е в ЛЕВСКИ и да играе за ЛЕВСКИ , трябва да се бори и да го доказва постоянно. Да използва шанса, който му се дава. Това се отнася и за другите отбори! Не може цялата политика в отбора да се наглася към един или друг играч, какъвто и който и да е той. Във всяка област е така ! Късмет и успех на момчето, но щом не искат майка му и мениджъра да продължава в ЛЕВСКИ, където още нищо не е показал като играч, негов избор. Явно искат да играе извън България . Лошо няма. Не разбирам, какви са тези драми и нападки в част от хората тук!
@redfist според статията на тези, а на тях нямам особено доверие, никъде не пише, че му е забранено да тренира. Колкото до сравнението с футболисти като Стоичков и Сираков ! Да може и да има талант да стане като тях , но те са си извървяли пътя и са се борили. Вярно, че времената са били други , но тогава и манталитета е бил друг! Първо са искали да се докажат и са се борили за да играят, а сега са предимно мениджърски интриги и лакомии!
@redfist Не съм съгласен с теб! Нямаме млади , класни играчи, защото много малки се вземат за звезди и започват да претендират за неща, а нищо не са направили. При положение, че това е вярно, почти сигурно е, че се е появил някой мениджър, който мъти главата, на родителите, на това момче! И друг път сме били свидетели на тези големи таланти ( нищо още не доказали ), как си тръгват сме ти , че са големи звезди и до къде стигат! Мисля, че отбора на ЛЕВСКИ, достатъчно показа, че вярва на момчето, взима го на лагери, на тренировки , с първия отбор, играе за дублиращия, въобще има подкрепа. Така че е нормално да се очаква от него да подпише договор. Като не иска, негово право е, но и отбора тогава не е длъжен да инвестира повече в него, а трябва да се насочи към тези, които имат желание да носят синият екип. Така се процедира професионално!
Никой не отрича, че Лудогорец е много добър отбор откъм футболисти, организация и база,. Проблема идва от комплекса на собствениците, които явно не вярват в това и гледат да си подсигурят нещата в случаите, когато не вървят нещата на терена! От там идва и това отношение към клуба, което се засилва с течение на първенството. Тези хора не допускат да и а изненади и винаги подсигуряват колебливите периоди , които са част от футбола в цял свят , за всички отбори, дори най-големите.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Уважение към всичко спортно, което прави този човек !!!
@tinko18 не заемам страната на никой, а само на отбора. Искам само да ти кажа, че никога не са водили те преговорите. Може Мъри да е одобрил дизайна, но това не значи , че е водил преговорите. Още по-малко пък Ивков. Нека не преписваме нещата на този или онзи , на база симпатии. Мисли за отбора , не за личности!!! Има само 2 важни и сигурни неща : ЛЕВСКИ и публиката на ЛЕВСКИ. Не дей да слугинстваш на личности !!!
За ана(Л)лизаторките на диема, знаем, че никога няма да кажат нещо в подкрепа на ЛЕВСКИ. Било рикушет. Аз си спомням пак при един РИКУШЕТ , в ръка на играч на ЛЕВСКИ, как се свири дузпа. Само че тогава мача беше срещу един отбор от североизточна България, който се подкрепя и бута винаги, последните 12г !!!
Защо не се погледне първо защитника на Крумовград как държи нападателя на ЛЕВСКИ , а после при т.н. рикушет, който е след удар към вратата, посоката на топката отново е към вратата !!! Само че, поредният бушон - рефер изпратен тук е и поредната марионетка без топки, която не смее да вземе решение.
Не казвам, че беше тук, за да помага на Крумовград, този палячо в червено, а по-скоро е изпратен да пречи на ЛЕВСКИ !!!
В Англия, уж страната на футбола, съдиите трябва да носят дрехи в цветовете на дъгата. Най-ще им подхождат. Тук се смеем на преценката на вар ама там са тотална трагедия!!!
Дано скоро се сменят тези комисии в БФС и такива фаулове да престанат да се наказват само с един мач. Изключително и безобразно изпълнение на този футболист. И с цялата си наглост чак има претенции за картона и защо е изгонен !!!
В това отношение, Л.П. е напълно прав. Бг. “футболистите”, много бързо забравят подадената ръка и под натиска на мениджърите си или на роднини, бързо сменят отбора за няколко хиляди повече. Лошо няма, всеки да търси по-добре платена работа, но оставят развитието си и в повечето случаи бързо са забравени. Желанието за доказване и развитие рязко спира. Това е (мое мнение) и основният проблем за младите играчи и юноши. Няма глад за развитие и доказване, постоянно, докато са футболисти. Само желание за бързи пари и някоя кола, за да возят кифли. Страхотни цели !!!
Поредното потвърждение, че реферите си тълкуват нещата кой както знае. Не споря, че Кордоба хвана играча на Пирин, но …. след като го пусна , нападателя направи без проблеми и притеснение и разбира се, без да му е нарушен баланса още една крачка. Ясно защо , целта беше да влезне в наказателното поле и да получи дузпа! В друг мач на ЛЕВСКИ, от есента, играч в синьо беше задържан и фаулиран в наказателното поле, но защото беше направил една допълнителна крачка , след нарушението се прие, че симулира. Хайде да решат тези съдийски тъпоъгълници , кога се свири и кога не нарушение !!!
@go6etogong Ти ще кажеш, гошко , мама! Ти висиш постоянно под статиите за ЛЕВСКИ и изпъкваш с интеУекта си !!!
@go6etogong гошко-мама, ти,колко пари даде за ЦСКА, когато трябваше да се спасява лиценза? …. Сетих се - НИКОЛКО !!! Също като многото бездушни, червени сърчица, които чаката само на аванта. И я получихте Литекс + Етрополе = ЦСКА = ППЛ !!!
@Foki67 и какъв проблем им прави ? Съвсем нормална позиция. Като няма да са част от отбора след 6м , няма нужда да се залага на тях. Изграждането, обиграването и поддържането, когато се достигне, на ниво в един отбор се прави с футболисти, на които може да разчиташ поне за една година напред. И Краев и Петрис ( или Петри ), не показват желание да останат в ЛЕВСКИ, след лятото! За какво да ги взимат на лагери и да заемат място на играчи в тренировки и мачове! Когато си добър играч и си заслужава има интерес към теб и те купуват. Каква е ситуацията с тях , не знам, но е факт, че не показват голямо желание да си продължат договорите! Най-нормалното в такава ситуация е да се реши, че или са се договорили с друг отбор или изнудват за пари. При положение, че е така , не говори за професионализъм. За мен решението да останат в София е съвсем нормално и резонно.
Късмет и успехи му пожелавам на Ивелин. Само нека незабравя, че монетата има 2 страни и не е много правилно да говори или прави намеци по отношение на бившите си отбори. За това, чене можа да се наложи , не е виновен отбора! Здраве да е , това е минало. Хубавото е, че такива футболисти , с опит има в бг порочното първенство. В Ботев поне играе . Да видим до кога.
И къде искат да се проведе тази среща от ЛнЛ и НКП. Зала 1 на НДК или арена София ? Това да не ви е партиен форум. Вместо да започнете от някъде диалог, да начертаете бъдещ план за обсъждане на нещата , Вие веднага решихте да се правите на остроумни . Личи си, колко и Вас ви е грижа за отбора. 6 човека малко ли са , Ваши представители ??? Май сте решили цирк да правите и не Ви изнася нормален разговор ? Отвращавате ме с тези си действия! Плюете по Наско Сираков, но не показвате нищо по-различно като поведение!!!
Добро утро. Той, треньора само на почивка ги учи. Докато имаха мачове в ЕТ и играеха по 2 мача на седмица , имаше игра . Отпаднаха и започнаха почивките, а в паузата за националните отбори дори и контрола не правят!!! Като не тренираш и не играеш , няма как мускулите да са ти във форма ! Ама явно само треньора е на друго мнение. ОК дай им един път почивка , но то си стана като част от програмата!
@djugs Разбирам те и се надявам да не го приемаш като спор това, но не забравяй той е на 18г, а всички са се огледали в него и го съдят за всяка грешка! Виж за Стоилов бих поспорил. Друго ми е мнението , не че съм спрял да го признавам за силен и можещ треньор. Но замисли се и ти и аз си харесваме отбора и го подкрепяме винаги. Просто, колкото и да го премислях , не е професионално да изоставяш отбор по средата на сезон и то при положение (въпреки резултатите ) , всички привърженици те подкрепят. Тук малко се показа като инат той, а не като човек обичащ и уважаващ ЛЕВСКИ! Пак казвам , не го мразя , но ме заболя от постъпката му. А и остана едно усещане на неказани неща, въпреки заканите, че всичко ще се казва.
@djugs На много по- именити вратари са вкарвали такива голове. Да не забравяме, че вчера имаше мач с юношеският национален отбор ! т.е. дори не е тренирал с ЛЕВСКИ , тази седмица, а отбора ни е без защитници ! Не забравяй, че един вратар е силен,когато има стабилна защита пред него , а ние сме като разграден двор днес, а и като цяло лесно допускаме голове! Не знам защо треньора продължава да не обръща внимание на това. За да сме честни , Стоилов точно от там започна да гради отбора, за да даде сигурност ! Не , че го защитавам, защото ни изостави, но това му разбиране ни носеше успех впоследствие!
За пореден път се убеждавам, че само привържениците обичат и се борят за ЛЕВСКИ. Отново този Ивков създава интриги , без да отрича нещата, в който го обвиняват , а чисто лицемерно се обяснява как той и МЪРИ били направили това и онова. Нищо не казва, че Мъри имаше комфорта, който поиска. Всяко негово условие се изпълняваше. Явно има нещо , което не могат да разделят в отбора. С всичките си действия просто показаха, че отбора и привържениците са на втори план. За жалост ивков се оказа голям интригант!
т.н. полиция, която трябва да пази и следи за реда в България, реши да избива комплекси и с помощта на лакеи-журналисти да обвинят за всичко привържениците на отборите. Явно в “боя” между привърженици , договорката е била едните да са облечени като полицаи, предпазни средства и каски! Чисто и просто полицията реши, че сега е момента за разчистването на сметки с привърженици на футбола !!!
@referee23 за игра без публика е разбираемо, но защо е служебната победа за Ботев ?
  • 1