Браво жълтурчета, колко страх има само от Левски. При първата победа и веднага се търси провокативно заглавие с цел вкарване на напрежение. Жълт сайт ли сте , зелен ли сте или червен не знам , но сте смешни. Сигурно нямаше да я има тая глупост ако Левски беше загубил вчера , но явно останаха изненадани хората от по-горе изброените цветове и се притесниха. Личи си колко разбират от футбол.
@Romanisto много правилно го каза “ искат да прецакат клуба”. Факт е, че в Левски в момента няма пари , затова и ни трябват хора с желание да играят в този отбор и за тази публика т.е. със сърце , а не да искат на гърба на отбора да се лансират. С.Иванов е млад футболист и има качества, но не съм видял нещо толкова голямо да е направил за Левски , през последните години. По-скоро в момента играят мениджърски интереси. Моето мнение е, че точно това иска да спре Сираков. Последните години Левски достатъчно се съобразяваше с разни футболисти и претенцийте им и какво ??? 10 години - нищо. Какво помогна този футболист от началото на сезона - нищо , а му даваха шанс. Същото беше и с други , но с претенций за титулярно място , за което не могат да се преборят. Като няма желание да играе в Левски , да си ходи. Никой не иска от него да стой до края на кариерата си, но на нас страхливци не ни трябват. Аз подкрепям отбора и футболисти играещи със сърце и душа там, а не търсачи на слава без желание !
Да , наисктина е "пълна гротеска" . Докато собственика се опитва да направи нещо , за да спаси клуба , то 2 тълпи от лумпени ( уж фенове обичащи Левски ), се бият чупят и плюят по ръководството. Да не забравя и "помагат" фонансово с глобите , които докарват на клуба. Срам от тези фенове .
"страхотна статия" и колко време си я пазеше и чакаше момент да я напишеш ???
Само да напомня на въпросната "журналистка", че тези момчета получаваха достатъчно шанс за изява, а защо не могат да се докажат - въпроса трябва да е към тях , а не към ръководството. Много е лесно да изпъкват покрай други играчи , но когато трябва да се разчита на тях къде са ???
И тримата визирани не им стигна кураж да покажат характер , имат качества , но им липсва нещо , което липсва и на журналистката , написала глупостите тук !
@Neznaiko1912 Като чета , много си активен под всички статии за Левски. Явно си дълбоко комлексиран от омраза човек !
Г-да ( или г-ците ) от “ Гонг “ , защо никога не смеят да се подписват под такива “ гениални “ поръчкови анализи ?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Странно как тази новина не я изкарахте веднага след равенството на Лудогорец вчера .
Точно в неделя , в 9:00 сутринта , “шефовете” на Левски са взели това решение !!!
Алоооо Гонг , сменете си основния цвят с жълт или сте го оставили заради цвета на отбора на шефа Ви .
Пак почвате да плетете интриги за другите отбори . Толкова ли Ви е страх от конкуренция на Лудогорец !!! Колко точки трябва да е разликата на другите отбори , че да не пишете глупости ? 20-30 т ?
@makedonski Не си прав . Защо на стадиона ни има толкова малко хора ? Аз лично не искам да водя детето си на мачове . Как да му обяснявам , защо "батковците и чичковците" обиждат постоянно и говорят "лоши думи", а не подкрепят отбора си ? . Само да ти напомня как от СЗ бяха изпратили хора при друга част от феновете на Левски , където издигнаха свастика и в последствие Левски плати не малка глоба . Истината е , че расизма се използва от група фенове за да вредят на отбора си . Това не са фенове и затова Хубчев е прав. Ако твърдиш , че обичаш и подкрепяш отбора си ти не му пречиш . Колко пъти вече сме наказвани за расистки свастики и символи, колко глоби плащаме за забранени неща , нали УЖ обичат отбора , защо ги правят тези неща за които отбора само плаща !!! Извинявай , но това вече е умишлено поведение на тези фенове и те са вредни . Има си правила на стадиона и те трябва да се спазват , а тези момчета са едни провокатори и са вредни, както за отбора така и за обществото. От 25 години вече ходя на мачовете на Левски (и в БГ и в други страни ),но толкова антилевскарско поведение на група фенове никога не съм виждал .
@OtKoiOtborSi Според мен , защото на тази държава ( визирам управническият апарат , независимо от цвета ) , тези лумпени са им удобни иначе до сега да бяха приели нормален закон , с който да ги премахнат. Трябва желание и решителнос , но уви държавата ги няма. Поздволява на такива организации като София-Запад , да изкарват пари , чрез изнудване ( а и чрез др дейности ) на отборите , които УЖ подкрепят . ПРоблема е виден за всички , но не и за държавниците.
@LiverpoolYNWA казваш , че 90% от феновете на Левски са такива ! Съдейки от финалните ти заключения , мисля че и ти си намерил място там , но поради факта , че не си фен на Левски явно проблема е на цялата ни нация . Случилото се е много притеснително , но слагам едно но ( без да оправдавам действията на въпросните фенове ) , никой от нас коментиращите не е бил там и не знае точно, какво е станало дали са били предизвикани или не ! Това е работа на полицията ( стига да си я свърши ) . Доколкото си спомням фенове на другият отбор няколко седмици по-рано бяха тормозили хората на Орлов мост !!! Това означава ли , че всички сте такива !!! Истината е , че е крайно време кратунковците в тази държава да криминализират определени фенски фракции , за да се спре привличането на деца и изкривяването им за в бъдеще !
@dedww защо се ядосваш на този. Той е просто един трол , който не е спрял да пише негативни коментари. Погледни му историята , няма нищо позитивно в такъв човек. Всичко и всички му пречат . Той си стой на едно място и негодува , а после защо няма развитие.
@kiro_of_the_day Не го ли продадем сега ( при положение , че има възможност ) , от " златна кокошка" и той ще се присъедини към свободно отлетялите и оставили ни с пръст в устата, които не използваме последните 5- 8 мача в плейофната фаза !
Крайно време е да разберем , че фетбола е комерсиален спорт вече. Едни печелят като продават играчи , а други ( чичо Венци ) , като продават друго. При положение , че са решили да го продадат, сега е най-добре , за да може да се вземат други или да се инвестира в клуба с парите. Вярно е , във форма е и играе страхотно от началото на сезона , но продадем ли го сега , по-бързо ще може да се изгради отбора с друг играч , отколкото по средата на година , сезон , първенство и т.н.
@Plamen_Levski33 Многа е лошо така да мислиш. Няма отбор , който само да печели. Цялата политика на клуба е погрешна последните 10 - 12г. Виж , че дори големите европейски отбори изпадат в кризи с години. И на мен ми се иска да имаме успехи , но реалността е друга. Най-лесно е да се обвинява , но това няма да оправи миналото. Истината е , че трябва ще трябва време, за да се оправят нещата и вяра. Не забравяй , че дори при Мъри , първата година едни т.н. от журналистите "10 малки негърчета", които се биеха един друг ни отстраниха. На мен като не ми харесва играта ( и когато знам , че причините не са само игрови ), не ходя на мачове.
@Duhajte_supata хейтъра , да не се задавиш от злоба !
@Duhajte_supata Не, не съм малоумен , давам нормален коментар без да изпадам в изкривената фенска ( хейтърска в твоя случай ) пристрастност . Това момче Турецов , има още много опит да попие преди да осъзнае кога да пада при такива ситуации и кога не. А на теб г-чо с невероятен ник , ще ти препоръчам някъде другаде да избиваш комплексарщината си . Когато се бориш , че си привърженик на един отбор , трябва да бедеш и реалист . Левски , не игра нищо , но и ЦСКА-София , не направи нищо ( изключвам красивия автогол ). Както каза и Н. Александров , дори и натиск не се опитаха да направят. Относно Джеси , не случайно споменах дясната ръка , но първо прочети , преди да започваш с хейт кампанията ти тук.
@az_botko Има голяма разлика в ситуациите !!! При едната умишлено избутване без топка в главата ( погледни дясната ръка на Джеси ) , при ситуацията с автогола е борба за топката. Турицов също е посегнал с ръка!!! Вижда се , но като загуби , реши да падне .
Имам чувството , че изказванията на Л. Пенев преди мача ,бяха много добре премерени. Създаде се идеалната среда , при загуба , за оправдание ( както и се получава ) . Факт е , че този Джеси играеше може би най-добре от отбора си и Горанов издишаше , когато игарят еден на един , но ...... искам да попитам във въпросната ситуация , къде е дясната ръка на Джеси ????? Защото , доколкото виждам точно с нея избутва лицето на Горанов и то при положение , че топката не е при тях !!!! ПРез цялото време се говори , че лявата ръка играе тяло в тяло , така е , но дясната !!!!! Така , че вината си е изцяло на този играч от ЦСКА -София . Фак е , че Горанов извършваше нарушение ( и си получи картон за това ) , но ако съдията беше спрял играта , тогава щяха да мрънкат , че им е спрял атака и топката не е била в Джеси. Стига моля Ви се , истината е , че ЦСКА-София сами се биха с две глупави отигравания. Но в цялата тази псевдо олелия се пропуска ( според мен ) друго . Защо трябваше да се играе мач , при толкова студено време , което е причината за тези принудителни контузии !
Нещата много приличан на тези , които станаха с Р. Прохазка. Явно тези момчета вече са си договорили нещо , но не смеят да го потвърдят , за да не бъдат наказани. Факт е , че ако искаха толкова много да останат в "Левски" ( както уж твърдят ), да бяха подписали до сега. и формата им е ужасяваща ( или просто се пазят , да не се контузят преди да са подписали с друг отбор ) . Факт е , че последните мачове и Цветкович и Яблонски ( без този с Етър ) , са от най-слабите на терена. През тях се минаваше най-лесно и головете , които ни се вкарваха бяха от зоните , в които играят !
В крайна сметка , клуба има политика и като не изкарва пари , няма как да плаща прекалено високи стандарарти за тази им игра. Деян Иванов и И. Найденов могат да играят вместо тях.
Като цяло от 5-е ситуации , само в 2 има основателни претенции за наказателен удар. Първата на Джеси и последната на Десподов. Особенно при нея нищо не може да се оспори и беше много грубо решението да не се отсъди, още повече , че става въпрос за нарушение без футболиста на Славия да играе с топката, а не за игра с ръка , за да се води някаква дискусия !!! . останалите 3 ситуации са по-скоро не , стандартни неща като преиграването от страна на Малинов е много глупаво, но момчето си е такова.
Голям смях. Как не ги е срам да парадират с такива лъжи само. Въпросния Борносузов , 1 година се прави на палячо , за да бави плащането , оспорвал разпределението , не бил доволен - смях.
Добре хора , не ви ли е малко срам от този цирк , последните 2,5 години . То не бяха декларации , че няма да припознавате , не бяха клетви във вярност и прегръщане на идеята за оздравяване . С подкрепата на отбора Ви във В група си заслужихте само поздравления и какво стана . Литекс направиха цирка с А група , решиха , че няма да оздравяват ЦСКА , измислиха си ППЛ с БФС и Държава , основаха си отбор цска-София ( докато все още съществуваше ЦСКА ) , с помощта на министър и други държавници взеха измамно базите , представяхте се в разни скрити от медиите писма пред УЕФА и къде ли не като Литекс , но чисто марково само сте използвали ЦСКА и т.н и т.н. глупости . И сега като трябваше да си платите и пак чрез прехвърляния на фирми в последния момент ( ред енималс ) изведнъж започнахте да даряват пари за школата . Намам думи.
@ali3502 Не е само заради тях ( факт е че те оставиха Д.Р.) , всички имахме някакви надежди , че може и да заиграят по-добре при старчето , с оглед на последните мачове през сезона, но ни излъга здраво .
Но не ръководството ругае и показва расова нетърпимост , не ръководството хвърля и чупи по стадиона !!!! Така че колкото и да е груба , крайно време е да пораснем и да разберем , че УЕФА не гледа на футбола ката на романтично забавление за фенове , а е бизнес , в който те определят правилата . Затова и трябва да ги спазваме !
То бива подмазване , ама чак толкова ....... На тоя смешник всяко второ изречение му е анализ и подмазване на ГГ и ЦСКА-София. Нормално , историята си казва думата ( А1 време бяхме Литекс ) :) . Колкото до мача , беше ясно кой ще победи , но не вярвам за разни премии и други глупости обещавани на Славия. Просто те са отбор , който трудно може да се надиграва и тактиката им е да рушат и изнервят , нищо ново. Прекалено е рано за правене на сметки . При този формат с плейофи се обезмисля "полягането" между дружките ГГ и чичо В. Още повече , че за ЦСКА-София е по-изгодно славия , да е в първата шестица , за плейофите .
@TheOne Лесно се измъкваш с това , че няма да четеш " целия ферман " защото не може да се конкретизираш. Относно ръководителите , ще ти кажа , че при същия начаник , при който бяха Наско и Мъри , след тях той се провали . Коментара ми е за треньора !!! За това е и статията.
И още нещо . Факта , че изписваш умишленно името на отбора грешно и си толкова активен под теми за Левски , говори за голям комплекс , който те тормози !
@TheOne , Не мога да ги разбера , такива "всезнайковци " като теб , които пишат под статии за други отбори. Тези приказки за Дебелян , Боко и др. само си ги приказвате , без никой от Вас да е показал и един факт . Но за Вас знаем , че сте на принципа повтори една измислица (лъжа) 100 пъти и тя ще стане истина. Доказателство е как припознахте Литекс ( нещо което Боримиров , ви го каза още след пародията с напускането на мача им с Левски и предизвикването да бъдат изгонени ).
Относно Делио Роси - този човек имаше невиждания за последните 10 г комфорт , да е подкрепян от ръководство и публика ( по-голямата част ) , през миналият сезон нито веднъж ( при всичките му провали ) , не му поискаха оставката. Този човек явно е дошъл с мисълта да си взима едни добри пари и да не прави нищо, защото под негово ръководство Левски е едно НИЩО . За една година никакъв стил на игра не въведе , едно заучено положение не видяхме , нито веднъж не повлия на мач чрез смяна или различна постройка на отбора по време на мач. Тази човек сега игра с играчи , които тренира от 1 година и не може да има претенции за нов отбор. За тази 1 година направи ли опит да каже и едно изречение на български - не , защото така е по лесно , чрез преводач , за да бави време и отказва неудобни въпроси . Та той сигурно тренировките ме минават в превод един на друг. С тези темпове може още 20 г да се "учим да ходим". Когато няма натиск говореше едо , сега започна друго. Че не той определял кой да вземат и кой да остане. Явно той е един твърдоглав старец , който ни най малко не го интересува левски , умел манипулатор. Спомни си че и при фалираният умишленно истински отбор на ЦСКА , имаше такъм италиански специалист Луиджи Симони. едно към едно са си . т.е. Нищо работа и двамата.
Безспорно са отбора , който е най-постоянен през тези 7 години. Спор няма . Странно е само как в момента, в който станат шампиони и на теория , започват да губят точки 😉
Ти наистина си завършен комплексар . Независимо кой беше продължил , щеше да пишеш глупости . От теб няма и един смислен и нормален коментар тук.
Като не харесваш нито един от отборите , стисни си зъбите и преглътни злобата , която плюещ постоянно . Един ден може и да стигнеш до извода , че тя е лошо нещо . Дано само не е много късно !!!
Браво припознат Ге(й)рой , това ли измисли като коментар тук ?
Явно дузпата тип "Велизарка" , е навлязла навсякъде по света :)
Оставка , за какво ???
От кога е Д. Роси в "Левски " - 3-4 месеца !
Той ли е довел тези футболисти - НЕ!
Той ли е правил подготовка - НЕ !
От досега изиграните мачове , колко е загубил - 2 !
Отбор не се гради за 3-4 месеца и с футболисти - свободни агенти . За справка , отбора на Лудогорец , колко свободни агента привлече , за да има и поддържа това ниво !!!
И Обертан го каза в интервю преди няколко дни - "Левски " има играчи като единици и трябва да ги окомплектова като отбор .
Отбор се гради от защита и затова треньора ни набляга там .
Лесно е когато имаш отбор да се нагласиш по противника . Защо Херо заложи на Мисиджан , на върха на атаката , а не на Кешеру ( типичен централен нападател ) , защото търсеше по голямо движение и скорост в нападение . Видя се предния кръг , че "звездата" Каранга беше блокиран от тази защита на "Левски" . С такъв тип нападател играят повечето БГ отбори .
Стига с тези глупости за оставки . В началото на сезона всеки привърженик на "Левски" е на позиция , че трябва да се изгради отбор и след няколко положителни мача почва да лети и да иска титла и купа и да бием всички наред - е не става така . Истината е , че "Левски " още няма отбор . Нито ни е затрил Д.Роси , нито ни е провалил .
И като дойде друг треньор , какво ??? Като Н.Митов , един мач с късмет бихме припознатите и после като кардиограма представяне !!!
Да сте чули Д.Роси да се оплаква или оправдава . Това е първият треньор от мнооооооооого години , който гледа градивно и говори здраво стъпил на земята , без извинения и да търси в друг причината . Затова и му е нужна нашата подкрепа .
А на тези нетърпеливи привърженици , който искат резултат без да е създаден отбор - като не Ви харесва сегашното състояние , оттеглете се малко и като стане "Левски"силен отново ( а той ще стане) , пак се върнете , не е срамно да си нетърпелив . Иначе само давате повод на разни тролчета от други отбори ( истински или припознати ) , надежда , че ще ни разединят !
  • 1