Мъжкият състав на Добруджа приключи зимните контроли с убедителна победа с 4:0 над юношите старша възраст на Черно море. Спарингът се игра днес на стадиона с изкуствено покритие в Добрич.

Началото на головата фиеста постави Димитър Алексиев в 20 мин. Идващият от „Пирин“ нападател засече прострелно центриране на Иван Винков и отбеляза първия си гол с жълто-зеления екип. Винков бе замесен и във втория гол, като за нарушение срещу него главният съдия Петър Кирилов отсъди дузпа. Тя бе изпълнена от Цветан Илиев, който покачи на 2:0 в 36 мин. Малко преди края на първото полувреме Иван Винков записа втора асистенция. Със серия от финтове той навлезе в наказателното поле, след което пусна топката към непокрития Димитър Алексиев, който за втори път порази вратата на варненци. Нападателят бе близо до хеттрик, но силният му удар в средата на втората част разтресе горната греда. Крайния резултат оформи Ерик Почански в 76 мин. след асистенция на Божидар Чуканов.

Всички седем нови попълнения на Добруджа започнаха като титуляри, пише Dobrudjabg.com

Така Добруджа приключва зимните контроли с 2 победи и 3 загуби. На 13 февруари Созопол ще гостува в Добрич в мач от първия пролетен кръг на Втора лига.